Smart home

Wat is smarthome?

Met smarthome producten, automatiseer je diverse zaken in en rondom je huis. Dit zorgt niet alleen voor meer gemak, maar hiermee maak je jouw huis slimmer, veiliger én duurzamer.

Zo bedien je jouw verlichting bijvoorbeeld via een app of met behulp van een slimme speaker, zorg je voor meer comfort met een slimme thermostaat of maak je jouw huis veiliger met behulp van een slimme deurbel, alarmsysteem of camera's.

Wil je starten met smarthome of slimme apparatuur uitbreiden? Onze smarthomespecialisten adviseren je graag bij het kiezen van de juiste producten!

Daar word je vrolijk van.

Vind alles voor je Smarthome in onze winkel

We hebben Smarthome producten in verschillende soorten en maten, passend voor elke leefomgeving. Of je nu op zoek bent naar een beveiligingsopties, Google smarthome apparaten of Sonos speakers, wij hebben het! EP:Tummers help je graag bij het vinden van de Smarthome producten die perfect bij je passen.

Google

Google Smart Home producten bieden diverse mogelijkheden voor het slim maken van je woning. Met apparaten zoals de Google Nest Hub en Google Nest Mini heb je controle over je slimme apparaten met eenvoudige spraakopdrachten. Met de mogelijkheid om verschillende apparaten te koppelen en centraal te beheren, brengt Google Smarthome comfort, gemak en veiligheid naar een hoger niveau.
Bekijk assortiment

Eufy

Eufy smarthome producten bieden een veilig en gebruiksvriendelijk platform voor het automatiseren van je huis. Van videodeurbellen tot beveiligingscamera's biedt Eufy een breed scala aan slimme beveiligingsoplossingen. Met eenvoudige integratie en bediening via de Eufy Security-app brengt Eufy smarthome naar elke woning.


Bekijk assortiment

Sonos

Sonos smarthome-producten staan bekend om hun hoogwaardige audioprestaties en naadloze integratie in slimme woningomgevingen. Met multiroom audio-opties, zoals de Sonos One en de Sonos Beam soundbar, kun je muziek in verschillende kamers synchroniseren. De Sonos-app biedt eenvoudige bediening en toegang tot populaire streamingdiensten.


Bekijk assortiment

Netwerk

Netwerk smarthome-opties zijn cruciaal bij het verbinden en beheren van diverse slimme apparaten in je woning. Met geavanceerde routers kun je een betrouwbaar en krachtig draadloos netwerk opzetten. Daarnaast bieden netwerkopties vaak geavanceerde beveiligingsfuncties, waardoor je een veilige en stabiele basis hebt voor je groeiende smarthome systeem.

Bekijk assortiment

Hoe een Nest-thermostaat helpt energie te besparen

De Nest-thermostaat leert je favoriete temperatuur in huis kennen en programmeert zichzelf vervolgens. Hij zet de verwarming lager als je weg bent om energie te besparen

De meeste thermostaten kunnen worden geprogrammeerd. Je geeft elke temperatuurwijziging op die je wilt voor de hele dag en kiest een begin- en eindtijd voor de verwarming van je huis. Dit is lastig en en omslachtig, en de meeste mensen nemen daarom niet eens de moeite.

Bekijk het Nest-thermostaat assortiment:

Google Nest Thermostaat V3 Knop

Nanoleaf

Nanoleaf zijn slimme lampen in de vorm van panelen die gemakkelijk te gebruiken en aan de muur te bevestigen zijn. Doordat je de panelen met elkaar kunt verbinden heb je oneindig veel mogelijkheden om een eigen ontwerp te creëren! Nanoleaf is eenvoudig te bedienen via een app, stembesturing of met afstandsbediening.

Meest gezochte apparaten:

Nanoleaf Knoppen

Videodeurbellen zonder abonnement

Het is altijd fijn om je huis te kunnen controleren terwijl je weg bent, op vakantie gaat, een dagje weg of lange dagen op kantoor werkt. De wetenschap dat alles veilig is geeft rust, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken. Met een videodeurbel hoef je niet eens jouw buurman langs te sturen om het huis te controleren – vanaf je smartphone kun je alles direct in de gaten houden.

Meest gezochte apparaten:

Videodeurbellen Knoppen

Camerabeveiliging was nog nooit zo gemakkelijk

Je ziet het object scherp in beeld, waarbij je ook kunt communiceren met degene die zich voor jou camera bevindt dankzij de tweewegaudio. Ook zijn de Eufy camera´s voorzien van nachtvisie en bewegingssensor. Je kijkt beelden eenvoudig terug zonder abonnementskosten, waarbij beelden worden opgeslagen op het basisstation en je deze eenvoudig terugkijkt via de app. De camera´s gaan tot een jaar mee met slechts één keer opladen van de accu. Zo plaats je ze eenvoudig waar je maar wilt, binnen of buiten.

Meest gezochte apparaten:

Beveiligingscamera's Knoppen

Bedienen met je stem, gemakkelijk en snel

Met een Smart home hub koppel je al je slimme apparaten aan elkaar. Zo bedien je jouw smart lampen, slimme thermostaat en slimme deurbel tegelijkertijd. Schakel bijvoorbeeld met een spraakopdracht je lampen én thermostaat in. Een Smart home hub gebruikt een platform om apparaten aan te sturen. Zo maak je gebruik van bijvoorbeeld de Google Assistent of Amazon Alexa om jouw slimme huis te bedienen.

Meest gezochte Smart home Hubs:

Smart Home Hubs Knoppen