Fritz

Wat is FRITZ!?

Met één druk op de knop overal Wi-Fi. De FRITZ!Repeater & FRITZ!Powerline zorgen ervoor. Deze slimme Wi-Fi punten van FRITZ! nemen de Wi-Fi-instellingen, zoals toegangsgegevens, gasttoegang of tijdschakelingen, automatisch van de FRITZ!Box over en creëren een MESH Netwerk voor thuis en op de zaak.

Wat is Wi-Fi 6?

Draadloze communicatie wordt sneller en comfortabeler. En ook overzichtelijker: tot nu toe hadden WiFi-standaards voor de leek vrij cryptische namen, bijvoorbeeld IEEE 802.11ac of kortweg "WiFi AC". Met de sprong naar WiFi AX verandert dat: WiFi 6 komt eraan. Met de naamwijziging wordt het eenvoudiger om WiFi-standaards te identificeren. Dit is een aanbeveling van de Wi-Fi Alliance (WFA), een wereldwijd actieve vereniging van fabrikanten van WiFi-apparaten. Ook heel wat belangrijke nieuwe functies zitten mee in het pakket.

Waarom FRITZ! en waarom de FRITZ!Box? - Jouw Modem. Jouw Keuze.

Vanaf eind januari 2022 kent Nederland de vrije modemkeuze en beslis je voortaan zelf welke modemrouter bij jouw internetwensen past. Haal met de nieuwe FRITZ!Box een intelligente All-In-One (Modem)router voor elke internet & providerverbinding in huis en profiter met Wi-Fi 6 van maximale draadloze snelheid en aanzienlijk meer reikweidte. Meest gezochte apparaten: FRITZ!Box Knoppen

Wi-Fi MESH uitbreiding nodig?

Met één druk op de knop overal Wi-Fi. De FRITZ!Repeater & FRITZ!Powerline zorgen ervoor. Deze slimme Wi-Fi punten van FRITZ! nemen de Wi-Fi-instellingen, zoals toegangsgegevens, gasttoegang of tijdschakeling automatisch van de FRITZ!Box over en creëren een MESH Netwerk voor thuis en op de zaak.

Meest gezochte apparaten: FRITZ!Repeater Knoppen

Enkele voordelen

  • Met FRITZ! één slim Multiroom Mesh systeem naar wens en naar behoefte uit te breiden met FRITZ! Wi-Fi punten.
  • Tot vier maal hogere gegevenssnelheden.
  • Verbeterde batterijduur van aangesloten apparaten.
  • Nederlandstalige service, gratis beveiligingsupdates met 5 jaar garantie.
  • Beveiliging met WPA3.
Dus, voor de beste prestatie, meer ruimte in je meterkast terwijl je zo veel mogelijk energie bespaart neem je FRITZ! en daar staat FRITZ!Box voor!