Pelgrim

Wat is Pelgrim?

Pelgrim is een bekend merk op het gebied van keukenapparatuur en heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1920. Het merk staat bekend om zijn kwalitatieve en betrouwbare producten, die zowel functioneel als stijlvol zijn ontworpen.

Pelgrim biedt een breed scala aan keukenapparatuur, ovens & magnetrons, kookplaten, afzuigkappen, koelkasten, vaatwassers en fornuizen. Het assortiment is ontworpen om aan de behoeften van verschillende huishoudens en kookstijlen te voldoen. Of je nu een enthousiaste thuiskok bent of gewoon op zoek bent naar betrouwbare apparatuur voor dagelijks gebruik, Pelgrim heeft diverse opties om uit te kiezen.

Wat Pelgrim onderscheidt, is de focus op gebruiksgemak, duurzaamheid en innovatie. De producten zijn ontworpen met aandacht voor details en functies die het koken en huishouden gemakkelijker maken. Daarnaast streeft Pelgrim naar energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid, wat resulteert in apparatuur die niet alleen goed presteert, maar ook rekening houdt met het milieu. Pelgrim heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd op basis van zijn betrouwbare producten en uitstekende klantenservice. Het merk heeft een passie voor het leveren van hoogwaardige keukenapparatuur die aan de verwachtingen van de gebruikers voldoet.

Kortom, Pelgrim is een vertrouwd merk dat staat voor kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Het biedt een breed scala aan keukenapparatuur om jouw kookervaring te verbeteren en je keuken functioneel en stijlvol in te richten.

Bezoek een winkel in jouw buurt

Onze Pelgrim producten bekijken is net iets makkelijker wanneer je deze ook in het echt kunt zien. Wij willen je graag verwelkomen wij je graag in Asten, Echt, Horst, Weert, Sittard-Geleen, Tegelen, Roermond, Panningen of Heythuysen.
Onze winkels

Advies op afspraak

Een van onze Pelgrim producten kopen? Maak dan een afspraak met onze specialist in de winkel. Zo ben je direct aan de beurt, krijg je persoonlijk advies en kun je het product zelf ervaren. Afspraken zijn 7 dagen per week mogelijk.
Lees meer

Persoonlijk & deskundig advies

Wanneer je in onze regio woont kunnen wij Pelgrim apparatuur vanaf €100,- geheel gratis bij je thuis bezorgen. Tevens kunnen wij je deze ook installeren en aansluiten. Dat is lekker makkelijk en geniet je direct van je nieuwe producten.
Lees meer

Lorem De Dorus

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij je perfect adviseren. Tevens bieden wij klanten de service die ze verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.

Bekijk nu