Eufy

Camera & deurbel pakketten

Met Eufy deurbellen en camera's beveilig je niet alleen de voordeur, maar creëer je een uitgebreider beveiligingssysteem zonder extra abonnement. Ontvang meldingen van bezoekers en maak gebruik van extra functionaliteiten, zoals notificaties voor pakketjes of specifieke personen, dankzij de geavanceerde mogelijkheden van onze Eufy deurbellen.
Bekijk nu >>

Robotstofzuigers

Eufy's robotstofzuigers combineren geavanceerde technologie met efficiëntie. Ze navigeren intelligent door de ruimte, vermijden obstakels en zorgen voor grondige reiniging. Met krachtige zuigkracht en slimme sensoren bieden deze robotstofzuigers een moeiteloze en geautomatiseerde schoonmaakervaring. Programmeerbare schema's maken deze robotstofzuigers een betrouwbare kracht.
Bekijk nu >>

Alarmsystemen

Eufy alarmsystemen bieden beveiliging voor je huis, met bewegingsdetectie en deur-/raamsensoren. Je krijgt direct meldingen op je smartphone bij ongewenste activiteiten. De bedieningselementen maken het eenvoudig om je huis te bewaken en het systeem te integreren met andere Eufy-apparaten. Een veelzijdige en betrouwbare beveiligingsoplossing dus.
Bekijk nu >>

Videodeurbellen zonder abonnement

Mis nooit meer een klop met de slimme deurbel. Ontvang direct waarschuwingen over activiteiten buiten uw voordeur. Neem reacties vooraf op of praat in realtime met elke bezoeker. Verbeter de veiligheid van uw huis en heb de volledige controle. Ontvang meldingen voor iedereen die nadert, zelfs als ze niet op de deurbel drukken. Tenslotte werkt deze slimme deurbel zonder enige vorm van abbonement want alle data wordt lokaal opgeslagen. Je hebt dus niet te maken met terugkerende kosten.

Volledige alarm systemen van Eufy

Bewaak je huis met een Eufy alarmsysteem. Dit slimme alarmsysteem bestaat uit een basisstation, een cijferpaneel en verschillende sensoren. Het alarmsysteem is via Wi-Fi in een paar stappen te installeren, door het te koppelen aan de Eufy app. Via deze app ontvang je meldingen van de bewegingssensor en raamsensoren. Je betaalt geen maandelijkse abonnementskosten omdat het basisstation gegevens versleuteld en lokaal opslaat. Bij binnenkomst of vertrek schakel je alarm eenvoudig in of uit via het cijferpaneel. Je breidt het systeem eenvoudig uit met andere Eufy producten, zoals de slimme deubel, Eufy beveiligingscamera's of extra sensoren.