Sonos

Sonos Sub Mini

Verdiep je luisterervaring voor tv, muziek en meer met krachtige bass als je Sub Mini combineert met Beam, Ray, One of One SL. Zet hem neer waar je wilt, installeer gemakkelijk met de Sonos-app en ervaar rijker, meeslepender geluid zonder ruis of getril.

Bekijk hier de Sonos Sub Mini:

Sonos Sub Mini Knop

Sonos soundbars

Sonos soundbars zorgen voor een krachtige thuisbioscoopervaring met geavanceerde audiotechnologie. Tevens zijn de soundbars voorzien van draadloze connectiviteit en is de integratie met streamingdiensten geen probleem.
Bekijk assortiment

Sonos speakers

Sonos speakers bieden hoogwaardig geluid en naadloze integratie in je smart home. Moeiteloos kun je een multiroom-configuratie opzetten. Door Sonos-luidsprekers te combineren, bereik je de perfecte audioweergave die bij jou past.
Bekijk assortiment

In één kamer of in alle kamers tegelijk

Luister in de woonkamer, slaapkamer, of zelfs in de badkamer naar een ander nummer of speel in alle kamers dezelfde track af. De mogelijkheden zjin eindeloos. Al je favoriete muziek komt bij elkaar in één simpele app, waarmee je alles kunt bedienen; van tracks, kamers tot het volume. Sonos is gemaakt om je huis in te vullen met puur, kraakhelder geluid. Perfect voor elke kamer.

Trueplay - Perfect voor elke kamer

Trueplay maakt dat je speaker perfect wordt afgestemd op de kamer. Je smartphone of tablet meet hoe geluid weerkaatst tegen muren, meubels, en andere oppervlakken in een kamer. Daarna tuned Trueplay de Sonos-speaker zo dat muziek in elke kamer glanshelder klinkt.

Wat is een Soundbar en hoe werkt het?

Soundbars zijn steeds populairder. Dit is allemaal te danken aan het lichte gewicht, de platte vorm en de geweldige geluidservaring. Maar je vraagt je misschien af: "Wat is een soundbar eigenlijk en hoe werkt het?". We leggen je alles uit
lees meer

Waarom kies ik voor Sonos?

Op zoek naar je eerste Sonos speaker, maar geen idee welke het beste bij je past? De keuze is reuze en er is altijd wel een Sonos te vinden dat bij je persoonlijke wensen past. Bij de aanschaf is het belangrijk om rekening te houden met diverse aspecten
Lees meer

Persoonlijk & deskundig advies

Persoonlijk en deskundig advies vinden wij belangrijk. Daarom staan wij 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen met de beste keuze. Kom langs in een van onze 9 winkels of neem contact op via Livechat, WhatsApp of telefoon.
Lees meer

Lorem De Dorus

Nullam aliquet vestibulum augue non varius. Cras cosmo congue an melitos. Duis tristique del ante le maliquam. Praesent murna de tellus laoreet cosmopolis.
Bekijk nu