Wat is Homie?

Homie stelt abonnementen op energiezuinige huishoudelijke apparaten ter beschikking, zodat jij alléén betaalt voor het gebruik en niet voor het bezit. Als klant bij Homie heb je daarnaast geen zorgen over onderhoud en zul je nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Voor wie is Homie geschikt?

Homie is er voor iedereen. Of je nu alleenstaand, samenwonend, student, gepensioneerd bent of misschien wel een groot gezin hebt. Met de abonnementen van Homie is er voor iedere gebruiker en behoefte wel een optie. Zo heb je een vrije keuze in producten en looptijd. Al vanaf 6+ maanden. Kies je voor een 3+ jaar abonnement, dan betaal je een lager maandbedrag. Wij verhuizen je Homie gratis naar je nieuwe adres of dragen ‘m kosteloos over aan de nieuwe bewoner of huisgenoot.

Zo werkt het

Bestel Homie

Bezoek onze megastore in Roermond en laat je adviseren welk Homie abonnement/apparaat het beste bij jouw wensen en behoeften past. Zodra je hebt besteld gaan we direct aan de slag!

EP:Tummers levert

Onze bezorgers leveren je apparaat binnen vijf werkdagen. We kiezen de duurzaamste route, nemen je oude apparaat mee en zorgen dat deze gerecycled wordt. Het bezorgen doen we altijd, zelfs als we veel trappen op moeten! Onze monteurs sluiten je apparaat aan en helpen je op weg. Na installatie kun je je apparaat gelijk gaan gebruiken.

Bekijk ons aanbod

Homie standaard wasmachine

Onze energiezuinige standaard wasmachine heeft een B energielabel en een 7kg trommel. Met energieklasse B bespaar je tot wel €235,- op energiekosten (berekend op basis van de levensduur van het apparaat). De wasmachine biedt een apart ECO-programma aan om energie te besparen. Inclusief handig opfris 15min en snel 45 min programma. Met deze wasmachine maken we het voor iedereen toegankelijk om duurzaam te wassen tegen een betaalbaar maandbedrag.

Homie premium wasmachine

De premium wasmachine is met haar A-energielabel de zuinigste wasmachine van dit moment. De wasmachine heeft een vulgewicht van 8kg. Met energieklasse A bespaar je tot wel €270,- op energiekosten (berekend op basis van de levensduur van het apparaat). Met deze slimme duurzame wasmachine kun je gemakkelijk duurzaam wassen. Dit product kies je wanneer je een extra zuinige wasmachine met extra features wenst of als je een groter huishouden vormt.

Homie was- droogcombinatie

De was-droogcombinatie heeft een wasvulgewicht van 8kg en een droogvulgewicht van 6kg. Met deze combinatie kun je gemakkelijk en snel kleine hoeveelheden wassen en drogen. De condensdroger is kleiner en minder zuinig dan onze warmtepompdroger. Dit apparaat is in het bijzonder geschikt voor kleine huishoudens met minder ruimte.

Homie warmtepompdroger

De AutoSense warmtepompdroger heeft een A+ label en gaat efficiënt om met energie door de cyclustijd te bepalen op basis van het ladinggewicht. Met deze warmtepompdroger bespaar je jaarlijkse tot €80 aan elektriciteitskosten, vergeleken met luchtafvoerdrogers en traditionele condensdrogers. Nederlanders draaien gemiddeld 160 droogbeurten per jaar. Met een Homie bespaar je tot wel 50 cent per droogbeurt! De droger vereist geen externe afvoer en hoeft enkel op stroom aangesloten te worden.