Verwarmen zonder gas

De energietarieven zijn enorm gestegen, waardoor heel Nederland bezig is met het terugdringen van onder meer het gasverbruik. Een van de beste en voordeligste alternatieven voor verwarmen, is te kiezen voor elektrische verwarming. Met een elektrische kachel verwarm je een ruimte doorgaans sneller dan met aardgas, waardoor je flink op je gasverbruik kunt besparen!

Bovendien zijn elektrische kachels vaak energiezuinig en vereisen ze minder onderhoud dan traditionele verwarmingssystemen. De afwezigheid van een gasaansluiting elimineert ook het risico op gaslekkages, wat de veiligheid in je huis bevordert.

Alles voor klimaatbeheersing

Wij hebben alles voor de klimaatbeheersing in jouw huis in verschillende soorten en maten passend voor elke leefomgeving. Of je nu op zoek bent naar een ventilator, airco of luchtreiniger, wij hebben het! EP:Tummers help je graag.

Airco's

Op hete zomerdagen zorgt een airconditioner voor de nodige verkoeling. Bij het overwegen van de aanschaf van een airco is het cruciaal om aandacht te besteden aan de grootte van de ruimte. Waardoor je op warme zomerdagen in elke gewenste ruimte kunt genieten van verkoeling.
Bekijk assortiment

Ventilatoren

Ventilatoren zijn effectief voor het verbeteren van de luchtcirculatie in een ruimte. Ze zorgen voor verkoeling door lucht te verplaatsen, waardoor een aangename bries ontstaat. Ventilatoren zijn beschikbaar in verschillende modellen en groottes. Kortom een betaalbare opties voor een comfortabel binnenklimaat
Bekijk assortiment

Kachels

Kachels leveren warmte voor het behouden van een aangename temperatuur in huis. Ze variëren van elektrische kachels tot radiatoren. Moderne kachels zijn vaak energiezuinig en gemakkelijk te bedienen, waardoor ze een efficiënte verwarmingsoplossing zijn. De infrarood kachel is de meest zuinige optie.
Bekijk assortiment

Luchtreinigers

Luchtreinigers verbeteren de luchtkwaliteit door allergenen, stofdeeltjes en andere verontreinigingen te filteren. Door de geavanceerde filtersystemen worden schadelijke deeltjes uit de lucht verwijderd. Ideaal voor menen met allergieën of ademhalingsproblemen.
Bekijk assortiment

Luchtbevochtigers

Luchtbevochtigers verhogen de vochtigheidsgraad in een ruimte, waardoor een gezond en comfortabel binnenklimaat ontstaat. Luchtbevochtigers zijn vooral nuttig in droge omgevingen of tijdens de wintermaanden wanneer de lucht droger is. Luchtbevochtigers helpen bij het voorkomen van uitdroging van de huid en irritaties aan de luchtwegen.
Bekijk assortiment

Luchtontvochtigers

Luchtontvochtigers verwijderen overtollig vocht uit de lucht, wat helpt bij het handhaven van een gezonde luchtvochtigheidsgraad. Deze toestellen zijn bijzonder effectief in ruimtes die gevoelig zijn voor schimmelvorming, zoals kelders of badkamers. Luchtontvochtigers verminderen vochtproblemen en voorkomen daarmee de groei van allergenen en schimmel.
Bekijk assortiment

Accessoires

Wij hebben diverse accessoires die bijdrage aan het verbeteren van de klimaatbeheersing in jouw leefomgeving. Of het nu gaat om bijvoorbeeld Hygrometers of diverse filters, Wij hebben het.Bekijk assortiment

Best verkochte producten

Benieuwd naar onder andere onder best verkochte airco's, ventilatoren of luchtreiniger? Hier vind je ze!

Bekijk assortiment

Afkoelen

Houd je hoofd koel in huis met ons ruimte aanbod airco's, zo kom jij de zomer wel door.

Verwarmen

Met onze kachels heb je het nooit meer koud tijdens frisse dagen. Zo verwarm je eenvoudig de gewenste ruimte.

Luchtbevochtigen

Houdt de luchtvochtigheid van je kamer op peil, zo creëer je een optimale leefomgeving voor je gezondheid!

Vind alles voor klimaatbeheersing in onze winkel

Bezoek een winkel in jouw buurt

Een ventilator, kachel of luchtreiniger kiezen is net iets makkelijker wanneer je deze ook in het echt kunt zien. Wij verwelkomen je graag in Asten, Echt, Horst, Weert, Sittard-Geleen, Tegelen, Roermond, Panningen of Heythuysen.
Alle winkels

Advies op afspraak

Een ventilator, kachel of luchtreiniger kopen? Maak een afspraak met onze specialist in de winkel. Zo ben je direct aan de beurt, krijg je persoonlijk advies en kun je het product zelf ervaren. Dit kan 7 dagen per week mogelijk.
Maak een afspraak

Eigen reparatiedienst

Bij EP:Tummers hebben wij een eigen reparatie afdeling in ons Service Center. Zij kunnen kleine reparaties uitvoeren terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie. Zo geniet jij meteen weer van je gerepareerde product.
Lees meer

Al 100 jaar ervaring

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij je perfect adviseren. Tevens bieden wij klanten de service die ze verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.
Lees meer