vaatwassers

Altijd het beste advies over vaatwassers

Afwassen is een vervelend klusje, en ben je eenmaal een vaatwasser gewend dan kun je niet meer zonder. Wanneer je een nieuwe vaatwasser aanschaft, let dan goed op de plaatsing, energieklasse en geluidsniveau.

Meten = Weten

Weet je niet zeker of het apparaat past? Geen probleem! Wij komen bij je thuis inmeten en inbouwen.

Vind je nieuwe vaatwasser in onze winkel

We hebben vaatwassers in verschillende soorten en maten passend voor elke leefomgeving. Of je nu op zoek bent naar een inbouwmodel dat naadloos in je keukenontwerp past, of een ruime vaatwasser met extra capaciteit voor een groot huishouden, wij hebben het! EP:Tummers help je graag bij het vinden van de vaatwasser die perfect bij je past.

Volledig geïntegreerd

Een volledig geïntegreerde vaatwasser is een type vaatwasser dat naadloos in je keukenkastjes wordt ingebouwd, waardoor het een onderdeel van je keukenontwerp wordt.
Bekijk assortiment

Vrijstaand

Een vrijstaande vaatwasser is een apparaat dat niet in het keukenblok is ingebouwd en flexibel kan worden geplaatst in de keukenruimte. Dit type vaatwasser heeft zijn eigen behuizing.
Bekijk assortiment

Half geïntegreerd

Een half geïntegreerde vaatwasser is deels ingebouwd. Het bedieningspaneel is zichtbaar aan de buitenkant van de deur, het apparaat zelf is in het keukenkastje geplaatst.
Bekijk assortiment

Onderbouw

Een onderbouw vaatwasser is een type vaatwasser dat ontworpen is om onder het aanrechtblad te worden geïnstalleerd, zonder dat er keukenkastjes aanwezig zijn.
Bekijk assortiment

Bekijk onze merken

Onze Service

Ultiem gemak bij de bestelling van je vaatwasser. Onze eigen bezorgservice met mensen uit jouw buurt brengt de vaatwasser bij je thuis. Ook laat je de vaatwasser moeiteloos installeren en inbouwen door ons team op het moment van bezorging. Zo maken wij je vaatwasser meteen gebruiksklaar en gebruik jij direct je nieuwe vaatwasser. Ook kunnen wij je oude apparaat altijd mee retour nemen indien gewenst.

Daar word ik vrolijk van!

Bezorgt wanneer het jou uitkomt

Door eigen vakkundige & lokale bezorgers.

Installeren van je nieuwe vaatwasser

Zo kun jij direct genieten van je nieuwe vaatwasser!

Oude apparaat retour

Zo heb jij geen gedoe met je oude apparaat.

Vind je nieuwe vaatwasser in onze winkel

Bezoek een winkel in jouw buurt

Een vaatwassers kiezen is net iets makkelijker wanneer je deze ook in het echt kunt zien. Wij willen je graag verwelkomen wij je graag in Asten, Echt, Horst, Weert, Sittard-Geleen, Tegelen, Roermond, Panningen of Heythuysen.
Alle winkels

Advies op afspraak

Een nieuwe vaatwassers kopen? Maak dan een afspraak met onze specialist in onze winkel. Zo ben je direct aan de beurt, krijg je persoonlijk advies en kun je de vaatwasser zelf ervaren. Afspraken zijn 7 dagen per week mogelijk.
Maak een afspraak

Gratis bezorging

Wanneer je in onze regio woont kunnen wij je vaatwasser vanaf €100,- geheel gratis bij je thuis bezorgen. Tevens kunnen wij je nieuwe vaatwasser ook inbouwen en installeren. Dat is lekker makkelijk!
Lees meer

Al 100 jaar ervaring

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij je perfect adviseren. Tevens bieden wij klanten de service die ze verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.
Lees meer