Laptops

Altijd het beste advies voor je laptop

Bij het kiezen van een nieuwe laptop zijn er verschillende aspecten waar je op moet letten. Denk hierbij aan de specificaties zoals de processor, het werkgeheugen en de opslagcapaciteit. Ook het gewicht en het formaat van de laptop kunnen belangrijk zijn, afhankelijk van je gebruik. Een lichte en compacte laptop is handig voor onderweg, terwijl een groter scherm met meer kracht geschikt kan zijn voor creatieve werk of gaming. Wil je meer weten? Onze medewerkers vertellen je er graag meer over onze verschillende laptops zowel online als in een van onze winkels!

Daar word je vrolijk van.

Vind je nieuwe laptop in onze winkel

Wij hebben laptops in diverse modellen en formaten, geschikt voor elke gebruikersbehoefte. Of je nu op zoek bent naar een draagbare laptop of een krachtige desktopvariant, wij hebben het! EP:Tummers staat klaar om je te helpen bij het vinden van de laptop die naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Microsoft laptops

Microsoft laptops combineren hoogwaardige hardware met het gebruiksgemak. De laptops variëren van traditionele ontwerpen tot veelzijdige 2-in-1 modellen, en bieden geavanceerde functies zoals afneembare schermen en peninvoer. Met een focus op prestaties en draagbaarheid is de Microsoft laptop een populaire keuze voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik.
Bekijk assortiment

Chromebooks

Chromebooks zijn laptops die draaien op het lichte en snelle Chrome OS-besturingssysteem van Google. Ze zijn ontworpen voor online gebruik en vertrouwen sterk op de cloud voor opslag en applicaties. Chromebooks bieden een eenvoudige gebruikerservaring en snelle opstarttijden. Ze zijn ideaal voor taken zoals internetbrowsing, e-mail en het gebruik van Google-apps.
Bekijk assortiment

Windows laptops

Windows-laptops draaien op het populaire besturingssysteem van Microsoft, Windows. Ze bieden een breed scala aan hardware opties. Met een uitgebreide selectie aan software en applicaties kunnen Windows-laptops worden aangepast aan individuele behoeften. Deze laptops zijn ideaal voor werkgebruik maar ook voor anders zaken zoals creatieve projecten en gaming.
Bekijk assortiment

Laptop accessoires

Een nieuw hoes voor je laptop, een dockingstation, een extra voedingskabel en ook speciale reinigingsmiddelen voor je laptopbeeldscherm. Enkele voorbeelden van laptopaccessoires verkrijgbaar bij EP:Tummers. Ook met vragen over onderhoud, technische problemen of reparaties van je laptop staan wij voor je klaar! Dat is de service van EP:Tummers.
Bekijk assortiment

Bekijk onze merken

Onze Service

Ultiem gemak bij de bestelling van je laptop bij EP:Tummers. Onze eigen installatieservice helpt je graag bij het gebruiksklaar maken van je nieuwe laptop, zo kun jij direct zonder gedoe aan de slag. Wanneer er iets kapot is aan je laptop ben je ook bij EP:Tummers aan het juiste adres. Onze eigen reparatieservice helpt je graag verder om je laptop weer operationeel te maken.

Daar word ik vrolijk van!

Installeren van je nieuwe laptop

Zo geniet je direct van je nieuwe laptop!

Repareren van je laptop

Door eigen vakkundige & lokale specialisten.

Gebruik onze laptop APK

Zo blijft je laptop op hoog niveau presteren.

Vind je nieuwe laptop in onze winkel

Bezoek een winkel in jouw buurt

Een laptop kiezen is net iets makkelijker wanneer je deze ook in het echt kunt zien. Wij willen je graag verwelkomen wij je graag in Asten, Echt, Horst, Weert, Sittard-Geleen, Tegelen, Roermond, Panningen of Heythuysen.
Alle winkels

Advies op afspraak

Een nieuwe laptop kopen? Maak dan een afspraak met onze specialist in onze winkel. Zo ben je direct aan de beurt, krijg je persoonlijk advies en kun je de laptop zelf ervaren. Afspraken zijn 7 dagen per week mogelijk.
Lees meer

Installeren van je laptop

Wij hebben een eigen installatieservices voor laptops. Laat ons ervaren team je helpen nieuwe laptop configureren en installeren. Zo geniet jij direct zonder gedoe van je nieuwe laptop.
Lees meer

Al 100 jaar ervaring

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij je perfect adviseren. Tevens bieden wij klanten de service die ze verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.
Lees meer

Onze krachtige werkstations

Desktops zijn krachtige computersystemen die geschikt zijn voor intensief gebruik zoals gaming, videobewerking en professioneel gebruik. Ze bieden vaak uitbreidingsmogelijkheden en kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften met betrekking tot processor, geheugen en grafische kaart. Monitoren, essentieel voor desktops, variëren in grootte en resolutie, en kunnen functies hebben zoals gebogen schermen of hoge verversingssnelheden voor een betere visuele ervaring.