Philips | Innovation and you

Philips staat bekend als een sterk en betrouwbaar merk van televisies, huishoudelijke apparaten, verzorging en gezondheid, koken en verlichting. Philips wil het leven van mensen verbeteren met zinvolle innovaties. Van Philips Ambilight televisies die verschillende kleuren licht projecteren op de muur, tot het unieke OneBlade scheerapparaat dat moeiteloos haartjes van verschillende lengtes scheert zonder de huid te belasten. Frituur zonder olie met de Airfryer of maak een heerlijk kopje koffie met de Philips Senseo. Ons assortiment Philips is zeer uitgebreid.

Maximale smaak, minimale hoeveelheid vet

Philips vindt dat iedereen moet kunnen genieten van de heerlijke smaak van gefrituurd voedsel zonder het vet. Philips biedt een ingenieuze oplossing om dit schuldgevoel weg te nemen en laat je smakelijke maar gezonde gerechten serveren waar jij en jouw gezin van zullen smullen.

Veelzijdig: Frituren, bakken, grillen, braden

Je kunt honderden gerechten maken in jouw Airfryer. Frituur, bak, gril, of braad je gerechten. Elke hap is net zo geweldig als de vorige dankzij Philips Airflow en het stervormig ontwerp. Het eten wordt aan alle kanten gelijkmatig gekookt, zodat je altijd geniet van een perfect bereide maaltijd.

Ambilight: Nadat je het één keer hebt geprobeerd, zul je denken hoe heb ik ooit zonder gekund

De dynamische lichteffecten van Ambilight dompelen jouw kamer onder in warm, meeslepend licht. Intelligente LED's achter de randen van het scherm projecteren de kleuren op het scherm op de muren, in realtime.

SENSEO® koffiepadmachines

Van lungo tot espresso, cappuccino of latte, onze koffiezetapparaten komen in unieke, duurzame en compacte ontwerpen die perfect in uw keuken passen. Zet 1 of 2 kopjes heerlijke SENSEO® koffie in minder dan een minuut.

SENSEO® biedt een grote verscheidenheid aan koffiesmaken. Elk smaak heeft een uitgesproken eigen nuance die perfect bij je individuele voorkeur past. Philips test hun koffiezetapparaten tijdens het ontwikkelingsproces voor meer dan 10.000 koppen koffie. Dit zorgt voor hoge kwaliteit, duurzaamheid & koffie.

Een gepersonaliseerde scheerbeurt voor elk idividu

Bij Philips begrijpen ze dat elk huid en haartype uniek is. De missie is om elke man de beste scheerbeurt aan te bieden op basis van persoonlijke contouren en voorkeuren. De nieuwe scheerapparaten met SkinIQ-technologie voelen en passen zich aan jou aan.

De scheerapparaten passen zich aan jouw haardichtheid aan, volgen elke contour van jouw gezicht en passen dankzij ronddraaiende bewegingen bij de manier waarop jouw haar van nature groeit.