Wasmachines

Altijd het beste advies voor je nieuwe wasmachine

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe wasmachine. Denk bijvoorbeeld aan het vulgewicht, geluidsniveau en niet te vergeten het verbruik. Een energie zuinige machine kan je op termijn honderden euro's besparen! Daarnaast worden wasmachines steeds slimmer en nemen ze je werk uithanden, zo verminder je strijkwerk door het gebruik van stoom en zijn er wasmachines die het wasmiddel automatisch doseren. Wil je meer weten? Onze medewerkers vertellen je er graag meer over, zowel online als in een van onze winkels!

Bekijk onze merken

Vind je nieuwe wasmachine in onze winkel

We hebben wasmachines in verschillende soorten en maten passend voor elke leefomgeving. Of je nu op zoek bent naar een vrijstaande wasmachine, of een was-droogcombinatie, wij hebben het! EP:Tummers help je graag bij het vinden van de wasmachine die perfect bij je past.

Alle wasmachines

Weet je nog niet welke wasmachine je graag zou willen? Hier vind je al onze wasmachines op een rij, lekker makkelijk!

Tevens kunnen wij je wasmachine bezorgen wanneer het jou uitkomt. Zo kun jij direct en zonder gedoe gebruik maken van je nieuwe wasmachine.
Bekijk assortiment

Was-droogcombinaties

Een was-droogcombinatie is een wasmachine en wasdroger in één. Je kunt er losse was- en droogprogramma's mee draaien, maar ook een gecombineerd was-droogprogramma. Dit type is Ideaal als je wat kleiner woont en weinig ruimte hebt! Als witgoed specialist van Limburg helpen wij jou graag om de beste keuze te maken.
Bekijk assortiment

Wasmachine accessoires

Een nieuwe lekbak voor je wasmachine, een tussenstuk, afvoer, dempers voor het trillen en geluid van je wasmachine, maar ook wasmiddel voor je Miele met Twindos. Enkele voorbeelden van de wasmachine accessoires van EP:Tummers. Ook met onderhoud, storingen of reparaties van je wasmachines helpen wij je graag! Dat is de service van EP:Tummers.
Bekijk assortiment

Bespaar energie & geld

Er zijn verschillende manieren om energie te besparen bij het gebruik van je wasmachine. Overweeg bijvoorbeeld de aanschaf van een energiezuinig model, zorg voor een goede afdichting van de deur en reinig het pluizenfilter regelmatig voor een efficiëntere werking. Zo lever je een bijdrage aan milieuvriendelijk gebruik en bespaar je fors energie. Wil je meer advies of heb je vragen? EP:Tummers helpt je graag!

Onderstaande tabel is gebaseerd op Miele WEF 375 WPS PowerWash, 8kg wasgoed, 49 kWh per 100 wasbeurten op 1600 toeren met het eco-wasprogramma en een energieprijs van € 0,40 per kWh.

Onze Service

Ultiem gemak bij de bestelling van je wasmachine. Onze eigen bezorgservice met mensen uit jouw buurt brengt de wasmachine bij je thuis. Ook laat je de wasmachine moeiteloos installeren en inbouwen door ons team op het moment van bezorging. Zo maken wij je wasmachine meteen gebruiksklaar en gebruik jij direct je nieuwe wasmachine. Ook kunnen wij je oude apparaat altijd mee retour nemen indien gewenst.

Daar word ik vrolijk van!

Bezorgt wanneer het jou uitkomt

Door eigen vakkundige & lokale bezorgers.

Installeren van je nieuwe wasmachine

Zo kun jij direct genieten van je nieuwe wasmachine!

Oude apparaat retour

Zo heb jij geen gedoe met je oude apparaat.

Vind je nieuwe wasmachine in onze winkel

Bezoek een winkel in jouw buurt

Een wasmachine kiezen is net iets makkelijker wanneer je deze ook in het echt kunt zien. Wij willen je graag verwelkomen wij je graag in Asten, Echt, Horst, Weert, Sittard-Geleen, Tegelen, Roermond, Panningen of Heythuysen.
Alle winkels

Advies op afspraak

Een nieuwe wasmachine kopen? Maak dan een afspraak met onze specialist in onze winkel. Zo ben je direct aan de beurt, krijg je persoonlijk advies en kun je de wasmachine zelf ervaren. Afspraken zijn 7 dagen per week mogelijk.
Maak een afspraak

Gratis bezorging

Wanneer je in onze regio woont kunnen wij je wasmachine vanaf €100,- geheel gratis bij je thuis bezorgen. Tevens kunnen wij je nieuwe wasmachine ook bij je komen installeren. Dat is lekker makkelijk !
Lees meer

Al 100 jaar ervaring

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij je perfect adviseren. Tevens bieden wij klanten de service die ze verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.
Lees meer