Wat is Google Home & Nest?

Google Home is een app die werkt als een hub voor al je Google-apparaten. Als je verbonden smarthome producten hebt, zoals een Google Nest thermostaat, deurbel, camera of luidspreker, kun je die vanuit de Google Home app beheren. Kortom, met Google maak je jouw huis slimmer en veiliger.

Meest gezochte apparaten:

Wat is Nest Protect?

De rookmelder die denkt, spreekt en meldingen naar je mobiel stuurt. De Nest Protect is van top tot teen opnieuw ontworpen. Hij is voorzien van een Split‑spectrumsensor, test zichzelf automatisch en gaat tot wel tien jaar mee. De Nest Protect is ook de eerste melder voor huishoudelijk gebruik waarvan je het alarm kunt afzetten met je mobiel zonder dat je extra hardware nodig hebt. En hij vertelt je wat het probleem is en kan zelfs een melding naar je mobiel sturen.

Nest protect apparaten:

LG OLED TV Knoppen

Nest Audio. Altijd een helpende hand in huis!

Een rijk en vol geluid.

De woofer, tweeter en tuningsoftware van de Nest Audio zorgen voor heldere zang en krachtige bassen die de kamer vullen. De Nest Audio is 75% luider dan de originele Google Home met een 50% krachtigere bas.

Kristalhelder geluid.

De Nest Audio past zich aan aan je omgeving en de audio die luistert. Zo klinkt muziek nog beter. En nieuws, radio, podcasts en audioboeken nog duidelijker.

Bekijk Google Nest Audio apparaten:

LG OLED TV Knoppen

Muziek. Series. Makkelijke bediening van de smarthome.

De Google Nest Hub 2 is een smart home hub met beeldscherm, die je helpt bij het aansturen van je slimme huis. Schakel jouw smart lampen in, lees recepten af of luister je favoriete muziek in goede geluidskwaliteit. Dit basisstation heeft namelijk een verbeterde speaker ten opzichte van zijn voorganger. Dankzij een nieuwe chip is het mogelijk om je slaap nauwkeurig te monitoren. Hierdoor is deze hub ook een handige toevoeging aan je slaapkamer. Bedien de Nest Hub 2 via het touchscreen, spraakopdrachten of met de nieuwe gebarenbediening. Met een simpele handbeweging pauzeer je filmpjes of zet je een ander nummer aan. Dankzij de spraakherkenning maak je met maximaal 6 mensen gebruik van de speaker.

Bekijk de Google Nest Hub's:

Voorwaarden Knop

Nooit meer gissen met slimme meldingen.

De Nest Doorbell ziet het verschil tussen mensen, pakketjes, dieren en voertuigen, en stuurt je daarover een melding. Je hoeft dus niet meer te raden wat er aan de hand is. En je kunt altijd een Nest Aware-abonnement nemen met 60 dagen videogeschiedenis op basis van belangrijke gebeurtenissen.

In tegenstelling tot andere videodeurbellen is de Nest Doorbell ontworpen met een verticaal gezichtsveld. Dankzij de beeldverhouding van 3:4 zijn mensen van top tot teen zichtbaar en kun je zien of er pakketjes op de grond staan.

Bekijk de Google Nest Deurbel:

LG Soundbars Knop