Horst

Hoofdstraat 25
5961EX Horst
077-3983021

Openingstijden

Maandag12:00 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 20:00
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Horst

EP:Tummers Horst is jouw elektronica vakzaak in de regio Horst. Wij zijn ook elke zondag geopend. Bij ons kun je 7 dagen terecht voor al je vragen, aankopen, of service-zaken. Wij bieden altijd een passende oplossing. Ook op een zondagmiddag of tijdens onze vaste koopavond op vrijdag. Mocht je aankoop onverhoopt niet naar wens zijn, dan kun je deze gewoon terugbrengen. Bij ons heb je 14 dagen niet goed, geld terug garantie!

Door ons uitgebreide assortiment vind je altijd iets dat past bij jouw situatie of het nu gaat om een nieuwe droger, televisie, wasmachine, koelkast of andere elektronica en witgoed producten, bij EP:Tummers ben je aan het juiste adres. Onze deskundige specialisten staan voor je klaar om je te assisteren bij het uitzoeken van het juiste product. 

Tevens hebben wij een zeer breed merkenaanbod met onder andere: Miele, Samsung, Liebherr, LG, Hisense, Sony, Bosch, AEG & Philips 

Eigen bezorgers en installateurs
Met onze eigen installateurs leveren en installeren wij je aankopen snel en vakkundig bij je thuis. Staat je wasmachine op zolder? Geen probleem! In dat geval sturen we 2 sterke bezorgers om het apparaat voor je naar boven te dragen en op de gewenste plek aan te sluiten.

Waar kan ik het beste parkeren? 

Voor het bezoeken van onze winkel kun je parkeren op drie verschillende plaatsen, hieronder bij de groene pijltjes aangegeven. De parkeerplaatsen Kloosterhof & Cuppenpedje zijn te bereiken via de Hoofdstraat. Bij parkeerplaats Kloosterhof mag je tot 2 uur lang gratis parkeren met een parkeerschijf. De parkeerplaatsen zijn beide slechts 100 meter verwijderd van EP:Tummers Horst. Tevens zijn er enkele parkeerplaatsen voor de deur van onze winkel, zo bezoek je zorgeloos onze winkel. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze winkel! 

Routebeschrijving >>  

EP:Tummers Horst, daar word ik vrolijk van! 

Frank

Filiaalleider