We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken. Meer informatie - Niet akkoord - Akkoord
Veilig winkelen bij EP:Tummers, zo doen we dat!
Lees er hier meer over.


EP:Tummers Panningen

Markt 121
5981AA Panningen
077 3071300
info@eptummers.nl


Openingstijden
(Wij zijn gewoon open!)

maandag 12.00 - 18.00 uur
dinsdag 9.30 - 18.00 uur
woensdag 9.30 - 18.00 uur
donderdag 9.30 - 18.00 uur
vrijdag 9.30 - 21.00 uur
zaterdag 9.30 - 17.00 uur
zondag 12.00 - 17.00 uur


EP:TUMMERS Panningen gaat verbouwen - Verbouwingsuitverkoop!

Frank van der Linden: EP:Tummers op de markt in Panningen wordt de komende tijd flink op de schop genomen. De winkel wordt namelijk compleet verbouwd, gemoderniseerd en in een volledig nieuw jasje gestoken.”

“Bent u benieuwd wat u straks allemaal kunt verwachten? Ik licht graag alvast een tipje van de sluier op. U kunt binnenkort genieten van een nóg mooiere elektronicazaak die voorzien is van de nieuwste technieken en een nog uitgebreider assortiment. Wij gaan u een winkelervaring bieden waar beleving voorop staat. Dat u alle producten zelf kunt zien, voelen en uitproberen vinden wij namelijk heel belangrijk. Wij demonstreren u bijvoorbeeld graag de beeld- of geluidskwaliteit van een nieuwe televisie of audio-apparatuur. Uiteraard ondersteund met een uitgebreid deskundig en persoonlijk advies. Of bent u benieuwd hoe dat kopje koffie uit de nieuwe espresso-machine zal smaken? Dan laten wij u dat gewoon even proeven in onze coffee corner.”

“Kortom, wij gaan hard ons best doen om dit de beste elektrovakspeciaalzaak te maken die u ooit gezien heeft. De winkel blijft overigens gewoon geopend gedurende de gehele verbouwing. Wij blijven dus voor u klaarstaan, ook tijdens de verbouwing.”


Profiteer nu van onze verbouwingsuitverkoop

Onze winkel moet leeg omdat wij gaan verbouwen, profiteer dus nu van extra korting op onze showroom modellen. Loop eens binnen en kijk of er een mooie aanbieding voor u bij staat. Langskomen is zeker de moeite waard!

Filiaalleider EP:Tummers Panningen


Frank

Filiaalleider EP:Tummers Panningen

Volg ons op Facebook


Er wordt al hard gewerkt..