Weert

Moesdijk 2
6004AX Weert
0495 534 164

Openingstijden

Maandag09:30 - 18:00
Sinterklaas9:30 - 17:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 21:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondag12:00 - 17:00

Weert

EP:Tummers Weert is elke zondag geopend. U kunt bij ons 7 dagen per week terug voor al uw vragen, aankopen of service-zaken. Met een een winkeloppervlakte van bijna 1500m2 is dit een van de grootste EP winkels van Nederland. U profiteert van zeer scherpe prijzen en een zeer uitgebreid assortiment. Ook hebben we een uniek Service Center in onze winkel waar onze deskundige service medewerkers u graag te woord staan.

In deze nieuwe, vooruitstrevende winkel staat service en beleving centraal. In dit unieke winkelconcept kunt u de sfeer proeven alsof het bij u thuis is. Met de nieuwste producten, demonstraties en workshops ervaart u een unieke beleving!

Met onze eigen installateurs leveren en installeren wij uw aankopen snel en vakkundig bij u thuis. Moet de wasmachine naar de zolder? Geen probleem! In dat geval sturen we 2 sterke bezorgers om het apparaat voor u naar boven te dragen en op de gewenste plek aan te sluiten.

EP:Tummers heeft niet alleen een groot assortiment aan elektrische apparaten, maar ook een uniek Service Center in onze vestigingen in Weert, Roermond en Panningen. Ons Service Center is hét aanspreekpunt voor al uw technische vragen of problemen. In ons Service Center hebben wij een eigen reparatiedienst. Zij voeren ABC-reparaties uit terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie. Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden.

Daarnaast kunt u in ons Service Center terecht voor een breed assortiment elektromaterialen. Het strekt zich uit van kabels, schakelaars en lampen tot installatiemateriaal, leidingen en ventilatie. Maar ook is ons Service Center dé specialist in huishoudelijke onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Hierbij kunt u denken aan stofzuigerzakken, filters, kabels maar ook onderdelen voor wasmachine, droger, koelkasten, vaatwasser, stofzuigers, kookapparatuur, sanitair etc. Wij hebben een ruim assortiment in onze winkel liggen. Mochten wij het niet op voorraad hebben, dan kunnen we het vaak de volgende werkdag nog leveren.

Frank

Filiaalleider