EP:Tummers Roermond

Schaarbroekerweg 28
6042EJ Roermond (Retailpark)
0475 42 52 62
info@eptummers.nl


Openingstijden

maandag 9.30 - 18.00 uur
dinsdag 9.30 - 18.00 uur
woensdag 9.30 - 18.00 uur
donderdag 9.30 - 21.00 uur
vrijdag 9.30 - 21.00 uur
zaterdag 9.30 - 18.00 uur
zondag 11.00 - 17.00 uurMEGASTORE IN ROERMOND

Onze Megastore in Roermond is compleet gemoderniseerd en in een volledig nieuw jasje gestoken. Dankzij deze metamorfose kunt u genieten van een prachtige, vernieuwde elektronicazaak die voorzien is van de nieuwste technieken en waar beleving voorop staat. Wij nodigen u graag uit een kijkje te komen nemen in onze volledige vernieuwde winkel!

Een impressie van onze winkel

 

TV-studio’s

In de verschillende belevingscorners kunt u onze TV assortiment per merk bekijken. In de corners worden alle noviteiten op de markt overzichtelijk gepresenteerd.

BOSE- en SONOS-belevingscorner

Muziek en films komen echt tot leven met goede audioapparatuur. In onze BOSE- en SONOS-In belevingscorners laten wij u de nieuwste audio-oplossingen zien en natuurlijk beleven.

Unieke Koffiewereld

Midden in de winkel staat het Jura experience House. Hier wordt o.a. het hele assortiment van Jura-koffiemachines gepresenteerd en gedemonstreerd. Kom zelf proeven.

Demonstratiekeuken

In de demonstratiekeuken worden regelmatig live kookdemonstraties gegeven. Elke week worden er kookworkshops gehouden waar u, na inschrijving, gratis aan kunt deelnemen.

Miele Innovation Center

Ontdek de allernieuwste producten van Miele in het Miele innovation Center in onze winkel. Profiteer bovendien van aantrekkelijke promoties.

Eigen bezorgdienst en Service Center

Natuurlijk kunnen wij de aangekochte producten gratis bij u thuis bezorgen. Ook het installeren kunt u overlaten aan onze vakkundige bezorgdienst. Heeft u een technische vraag? Dan kunt u terecht in het vernieuwde Service Center.

Filiaalleider EP:Tummers Roermond


Mark

Filiaalleider EP:Tummers Roermond