Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Diepvrieskast inbouw

Inbouw specialist

Een vriezer inbouwen in uw keuken zorgt voor een mooie aanblik. De inbouw vriezer is namelijk van buitenaf niet zichtbaar en zorgt voor één geheel met de overige keukenkastjes.

Bij het kiezen van een inbouw vriezer is het van belang de nismaat te weten. Deze bepaald namelijk de plaats die beschikbaar is om het apparaat in te bouwen. Afhankelijk hiervan wordt de inhoud bepaald. Dit omdat u gebonden bent aan een bepaalde nismaat.

Verder is er nog de montage van de deur op de vriezer. U kunt kiezen tussen een sleepdeur systeem of een deur-op-deur systeem. Bij het sleepdeursysteem wordt de deur van de inbouw vriezer eenvoudig aan de meubeldeur gekoppeld. Bij het wat luxere deur-op-deur systeem is de deur van de inbouw vriezer vast met de deur van het keukenmeubel verbonden. Er zijn dan geen meubelscharnieren nodig. Het wat luxere deur-op-deur systeem biedt ten opzichte van het sleepdeursysteem enkele voordelen. Zo sluit de deur bij een hoek van 20 graden automatisch. Voor het geval u vergeet de deur te sluiten.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst