Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Inbouw elektrische kookplaat

Inbouw specialist

De klassieke elektrische kookplaat met vier kookzones wordt niet veel meer gebruikt. Meestal wordt een elektrische kookplaat geleverd in combinatie met andere hittebronnen. Een plaat of spiraal wordt elektrisch verwarmd en geeft zijn hitte af aan de pan. Een elektrische kookplaat wordt langzaam warm en koelt langzaam af. De plaat reageert ook traag op aanpassingen van de warmte.

Als u de plaat gaat inbouwen is het van belang dat u de juiste afmetingen weet van de opening waar de kookplaat in moet komen.

Dit kunt u als vervelend ervaren, maar u kunt er ook uw voordeel mee doen. Als u bijvoorbeeld een saus maakt en de kookplaat tijdig uitzet, kan de saus nog enige tijd door sudderen en warm worden gehouden. Omdat de plaat of het spiraal erg heet wordt, kunnen etensresten inbranden. Het schoonmaken kan een lastig en arbeidsintensief klusje zijn. Omdat het oppervlak niet geheel glad is. Elektrische kookplaten verbruiken veel stroom. Het is daarom niet verstandig om een elektriciteitsgroep met andere apparatuur te delen, een aparte groep dus een vereiste.

 

Er zijn geen beschikbare producten aangetroffen in deze categorie.

Gebruik de zoek balk bovenin op uw product te zoeken.

Kunt u uw product niet vinden? Vul dan ons prijsaanvraag formulier in.
Dan bekijken wij voor u of we deze producten aan u kunnen leveren!