Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Inbouw gaskookplaat

Inbouw specialist

Door te koken op gas ervaart u een maximale controle over de warmtebron. Natuurlijk is gas ook nog steeds de meest energiezuinige keuze. Bovendien hebben de meeste gaskookplaten pandragers van duurzaam gietijzer. Die zijn erg stabiel en robuust, maar vooral ook bijzonder strak vormgegeven.

Als u de plaat gaat inbouwen is het van belang dat u de juiste afmetingen weet van de opening waar de kookplaat in moet komen.

Voor een gaskookplaat moet u dus bij Electro World Tummers zijn. Gaskookplaten zijn er in vele verschillende soorten en maten te verkrijgen. Er zijn bijvoorbeeld gaskookplaten van robuust rvs, stijlvol gas-op-glas en schitterend zwart. Welke kookplaat u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een elektrische vonkontsteking, waardoor u de vlam in een handomdraai ontsteekt. De vlambeveiliging zorgt ervoor dat de gastoevoer direct wordt afgesloten als de vlam uitwaait. Na het koken is het schoonmaken van uw kookplaat heel eenvoudig. De branders en pandragers bestaan uit twee of meer losse delen, dat zorgt voor extra schoonmaakgemak!

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

9 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst