Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Inbouw magnetrons en ovens

Wilt u ook zelf de meest heerlijke gerechten bereiden of even snel een maaltijd opwarmen? Met een magnetron kunt u even snel iets opwarmen of zelfs hele gerechten bereiden.

Een magnetron die u kunt inbouwen in de keuken, wordt netjes geïntegreerd. U heeft geen groot apparaat op het aanrechtblad staan. De werking en de mogelijkheden van een inbouwmagnetron zijn gelijk aan die van een vrijstaande magnetron.

Een magnetron biedt naast opwarmen en ontdooien vaak ook de mogelijkheid om te grillen, bakken en braden. De eerste keuze die u dient te maken bij de aanschaf van een magnetron is dan ook de keuze tussen een solo magnetron of een combi magnetron. In een solo magnetron kunt vaak alleen etenswaren opwarmen en ontdooien. Met een combimagnetron heeft u meer opties. Naast het opwarmen en ontdooien kunt u er ook mee braden, bakken, garen en grillen! Of u nu de magnetron gebruikt om alleen een bordje eten op te warmen of dat u er complete maaltijden in wilt bereiden, de magnetron is erg handig in de keuken.

inbouw specialist