Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Inbouw stoomoven

Een stoomoven bereidt en gaart producten door middel van stoom. Daarbij wordt de ovenruimte verwarmd tot minimaal het kookpunt. Bij de meer geavanceerde stoomovens wordt de stoom buiten de ovenruimte gevormd en vervolgens de oven ingeblazen, waardoor gerechten ook op een lagere temperatuur kunnen worden gegaard.

Groente, vlees en vis zijn ideale producten om in een stoomoven te bereiden. Bij het koken met stoom ligt het voedsel niet in het water, hierdoor blijven de smaak en voedingsstoffen beter bewaard. Bovendien kunt u meerdere gerechten tegelijkertijd klaarmaken, is er geen boter of vet nodig en bestaat er geen kans op overkoken of aanbranden. Het is niet alleen gezonder, maar ook veel lekkerder. Een stoomoven is ook ideaal voor het steriliseren van babyflesjes, het voorverwarmen van borden en het ontdooien van voedsel.

In alle stoomovens kunnen complete maaltijden worden bereid. Bovendien kunt u stoomovens gebruiken voor ontdooien, verwarmen, blancheren, inmaken en conserveren. Het doet er niet toe of u alleen een bijgerecht of in één keer een compleet menu wilt bereiden, de mogelijkheden zijn oneindig groot.

Inbouw specialst

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst