Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Vaatwasser volledig geïntegreerd

Inbouw specialist

Is uw vaatwasser aan vervanging toe en zoekt u een nieuwe? Afwassen is een vervelend klusje en bent u eenmaal een vaatwasser gewend dan kunt u niet meer zonder. Wanneer u een nieuwe afwasmachine aanschaft, let dan goed op de plaatsing, de energieklasse en het geluidsniveau.

Als uw vaatwasser moet worden ingebouwd dan komen wij deze gratis van te voren bij u inmeten. Belangrijk om te weten bij het inbouwen is de nismaat. Deze bepaalt hoeveel ruimte er is om de vaatwasser in te bouwen. Een volledig geïntegreerde vaatwasser wordt onder het aanrecht blad geplaatst en vast gezet. Vervolgens wordt er een decorpaneel in de stijl van de keukenkastjes aan de voorkant van de vaatwasser gemonteerd. Dit paneel bedenkt de gehele voorzijde van de vaatwasser. Het bedieningspaneel is dus niet meer zichtbaar van buiten. Van buiten valt het dus niet op dat er een vaatwasser staat.

Het bedieningspaneel van de vaatwasser zit dan aan de bovenkant van de deur. Dit kunt u dus heel makkelijk bedienen zonder dat u hoeft te bukken.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 17

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 17

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2