Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Stomers

Specialist klein huishoudelijk

Stomen zorgt ervoor dat de natuurlijke smaak van ingrediënten behouden wordt. Vitamines en andere voedingsstoffen gaan minder snel verloren, dan bijvoorbeeld bij het koken in water. Hierbij worden veel smaak- en voedingsstoffen weggegooid met het kookwater.

Bij het koken van eten in water, ontrekt het water zout aan het eten. Omdat bij het stomen van voedsel de ingrediënten niet in contact komen met water is er in principe geen toevoeging van zout nodig. Wilt u toch een extra smaaksensatie, dan kun je bijvoorbeeld in plaats van water, bouillon gebruiken of kruiden toevoegen aan het water

.

Koken met stoom gebeurt eveneens zonder toevoeging van vet. Het koken met stoom staat daarom ook garant voor gezonde en lichte maaltijden.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst