Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Snijmachines

Specialist klein huishoudelijk

Met een snijmachine kunt u eenvoudig plakjes kaas, vlees, brood of groenten snijden. Met een mes kan het snijden van mooie en gelijkmatige plakjes een lastig karwei zijn en voor sommige mensen zelfs pijnlijk. Bij het gebruik van snijmachines kunt u zelf bepalen hoe dik de plakjes worden.

Een snijmachine kan uw etenswaren snijden met een glad of een gekarteld mes. Een glad mes is goed te gebruiken om producten zoals vlees of kaas te snijden. Ook kan een snijmachine een gekarteld mes hebben. Dit mes is handig om de meer luchtige etenswaren te snijden, bijvoorbeeld brood. Soms wordt er bij de snijmachine een slijpsteen geleverd om de messen te slijpen. De messen kunnen over het algemeen altijd verwisseld worden. Vraag voor de zekerheid een van onze specialisten die kunnen u op weg helpen. Let er wel op dat wanneer u verschillende producten gaat snijden dat u de snijmachine tussendoor goed schoonmaakt.

Een snijmachine is een gevaarlijk apparaat. Vaak heeft een snijmachine antislipvoetjes, zodat hij goed op zijn plek blijft staan tijdens het gebruik. Ook is er veelal een vingerbescherming op de slede aanwezig, zodat uw vingers niet in de buurt kunnen komen van het ronddraaiende mes. Om te voorkomen dat de snijmachine per ongeluk wordt ingeschakeld, hebben veel snijmachines een inschakelbeveiliging. Andere veiligheidsaspecten waar u aan kunt denken zijn kinderblokkering en een volledig afgedekt mes. Vraag onze specialist naar de veiligheidsaspecten van de snijmachine die u wilt kopen.

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst