Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Vrieskist

Specialist koelen & vriezen

Een diepvrieskist gaat open door middel van een klep die omhoog getrokken moet worden. Een diepvrieskist is bijzonder geschikt als u behoefte heeft aan veel vriesruimte. Veel mensen hebben dan ook een vrieskist als extra vriesruimte. In een diepvrieskist kunnen grote hoeveelheden levensmiddelen worden bewaard. Dus als u bijvoorbeeld veel groente uit de tuin wilt invriezen, is dit ideaal. Het is wel lastig dat de producten op elkaar gestapeld moeten worden. Het hangt dus van uw persoonlijke situatie af welk model voor u het meest praktisch is.

Het is belangrijk u zelf de vraag te stellen hoeveel u over het algemeen in een keer wilt invriezen. Wilt u bijvoorbeeld regelmatig na een eigen oogst, grote hoeveelheden groente snel invriezen? Let dan goed op de invriescapaciteit per 24 uur van de vriezers. Een diepvrieskist kan over het algemeen meer etenswaren invriezen per 24 uur.

Het is ook goed om op de bewaartijd bij stroomuitval te letten. Kiest u voor een wat langere bewaartijd bij stroomuitval, dan komt u niet voor verrassingen te staan als de stroom een paar uur is uitgevallen.

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst