Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Vriezer tafelmodel

Specialist koelen & vriezen

Een diepvrieskast gaat open door middel van een deur die links of rechts draaiend is. Het is een stuk overzichtelijker om een diepvrieskast met laden aan te schaffen. U vind de producten dan eenvoudiger terug. Het praktische aan een tafelmodel vriezer is dat deze vaak gecombineerd kan worden met een tafelmodel koelkast. Ze kunnen naast elkaar of boven elkaar geplaatst worden. Een tafelmodel heeft een kleinere inhoud dan een diepvrieskist of diepvrieskast en is altijd rond de 85 cm hoog.

Veel diepvrieskasten zijn voorzien van een etagefrostsysteem. Dit houdt in dat je in alle laden kunt invriezen. Toch zijn er modellen waar dit niet mogelijk is. Wanneer de kast niet goed geïsoleerd is, of als de vrieselementen niet door de hele kast verdeeld zijn, is het mogelijk dat een diepvrieskast alleen maar kan invriezen in b.v. de bovenste 2 laden.

Het is ook goed om op de bewaartijd bij stroomuitval te letten. Kiest u voor een wat langere bewaartijd bij stroomuitval, dan komt u niet voor verrassingen te staan als de stroom een paar uur is uitgevallen.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 11

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 11

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2