Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Elektrische kookplaat

De klassieke elektrische kookplaat met vier kookzones wordt niet veel meer gebruikt. Meestal wordt een elektrische kookplaat geleverd in combinatie met andere hittebronnen. Een plaat of spiraal wordt elektrisch verwarmd en geeft zijn hitte af aan de pan. Een elektrische kookplaat wordt langzaam warm en koelt langzaam af. De plaat reageert ook traag op aanpassingen van de warmte.

Dit kunt u als vervelend ervaren, maar u kunt er ook uw voordeel mee doen. Als u bijvoorbeeld een saus maakt en de kookplaat tijdig uitzet, kan de saus nog enige tijd door sudderen en warm worden gehouden. Omdat de plaat of het spiraal erg heet wordt, kunnen etensresten inbranden. Het schoonmaken kan een lastig en arbeidsintensief klusje zijn. Omdat het oppervlak niet geheel glad is. Elektrische kookplaten verbruiken veel stroom. Het is daarom niet verstandig om een elektriciteitsgroep met andere apparatuur te delen, een aparte groep dus een vereiste.

kookplaat specialist

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst