Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Keramische kookplaat

Een keramische kookplaat werkt eigenlijk hetzelfde als een klassieke elektrische kookplaat. In plaats van de ronde zwarte elektrische platen is deze kookplaat voorzien van een dikke glasplaat waarop in lijnen de kookzones aangegeven zijn. Een gloeispiraal verwarmt de kookplaat. Een belangrijk voordeel van de keramische kookplaat is het gladde oppervlak dat gemakkelijk is schoon te houden. Nadeel is dat de kookplaat relatief langzaam opwarmt en dat de plaat lang heet blijft.

Let op: niet alle pannen zijn zonder meer geschikt voor keramisch koken. Keramische kookplaten verbruiken veel stroom. Het is daarom niet verstandig om een elektriciteitsgroep met andere apparatuur te delen. Als u een keramische kookplaat in de keuken wenst is een aparte groep dus een vereiste.

kookplaat specialist

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst