Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Loewe audio producten

Loewe SoundBox

De Loewe SoundBox is zo mooi dat je bijna vergeet om hem aan te zetten. Dat zou echter een grote vergissing zijn. Je zou de wonderbaarlijke sound missen die met gemak grote ruimtes vult en zelfs vermoeide benen in beweging brengt.

Productkenmerken:
 • iPhone/iPod-dock
 • FM-radio met RDS-functie
 • CD-slot
 • USB-ingang
 • Twee Full-Range-luidsprekers
 • Twee Digital-stereoversterkers (2 x 15 watt)
Loewe soundbox

Loewe AirSpeaker

Loewe AirSpeaker is speciaal ontwikkeld voor de AirPlay-technologie van Apple. Hij herkent onmiddellijk ieder apparaat met Apple Airplay-functie. Eén keer aanraken of klikken is voldoende en de kleine box bewijst meteen waartoe hij in staat is. Helemaal los, helemaal gewichtloos en met 80 watt muziekvermogen maakt de Loewe AirSpeaker klankgenot grenzeloos.

Productkenmerken:
 • AirPlay-technologie
 • WLAN-of LAN-netwerk
 • Twee ingebouwde subwoofers
 • Twee speakers voor hoge/middelhoge tonen
 • Geschikt voor iPhone, iPad en computers met iTunes-software
Loewe airspeaker

Loewe SoundVision

Het edele audio-stand-alone-systeem, biedt een verleidelijke intensieve klank dankzij de zes luidsprekers; waarvan twee subwoofers met een totaal muziekvermogen van 160 watt. Of u nu naar FM-/Webradio luistert, muziek afspeelt uit uw thuisbibliotheek, via Bluetooth draadloos muziek naar uw SoundVision streamt, een CD plaatst of uw iPhone resp. iPod in het elegant verborgen dock afspeelt: titelinformatie, albumcovers en zenderlogo’s worden automatisch herkend door de Loewe Music ID-functie en op het 7,5 inch grote touch-display overzichtelijk en in full-colour weergegeven.

Loewe Soundvision

Loewe Speaker 2Go

Cool jazz in de keuken, heavy metal in de tuin of liever rock-‘n-roll in de slaapkamer? De gloednieuwe Speaker 2go brengt perfect geluid waar u wenst.

Loewe Speaker 2go is een flexibel, draadloos 2.1 stereosysteem dat u overal mee naartoe kunt nemen. Hij bevat 3 digitale versterkers, goed voor maar liefst 40 watt en een frequentiebereik van 80 Hz tot 20 kHz. Uw ogen zullen uw oren niet geloven. Via Easy Pairing of Bluetooth (mét apt-X-Codec) maakt u moeiteloos contact met alle mobiele telefoons, muziekspelers, tablets, laptops en andere apparaten met een NFC- en/of Bluetooth-connectie. De ingebouwde batterij zorgt voor 8 uren onafgebroken luisterplezier. Bovendien functioneert de Speaker 2go ook als handsfreeset inclusief voor spraakgeoptimaliseerde microfoon en geïntegreerde echo-onderdrukking. Ideaal voor telefoonconferenties op kantoor. Verder werkt hij ook perfect als aanvulling op uw tablet of smartphone als u video‘s op YouTube bekijkt of een racespel speelt en wilt genieten van levensecht Formule 1-geluid. De Speaker 2go is een echte multitasker die in elke situatie van pas komt.

Loewe Speaker 2Go