Miele CM 7750 Koffie volautomaat
€3359,-
  •  Direct afhalen, mits op voorraad
  •  Vragen?  Bel of app op tel. 085-105 4444
  •  7 dagen  per week bereikbaar 
  •  Gratis bezorging in onze regio vanaf € 100,-
  •  Niet goed? Geld terug!
  •  14 dagen  bedenktijd
  •  Klanten beoordelen ons met een 9.1

Meer aroma, minder bitterstoffen
Voor iedereen die van sterke koffie houdt: de nieuwe DoubleShot-functie van de CM7. Hierbij wordt de drank met een dubbele portie koffie/espresso bereid en met een kortere doorlooptijd. Zo worden nog minder bitterstoffen uit de koffie opgelost. Het resultaat is een bijzonder vol en zacht aroma zonder bittere nasmaak. Ideaal voor bijvoorbeeld espresso, cappuccino of koffie verkeerd.

20 verschillende warme dranken. Met één apparaat
De nieuwe CM7 biedt een geheel nieuwe kijk op genieten: 20 verschillende warme dranken worden volledig automatisch bereid. En het beste: De CM7 beheerst niet alleen het bereiden van Italiaanse koffiespecialiteiten, maar ook het bereiden van verschillende soorten thee. Of u nu houdt van groene of zwarte thee, of van kruiden- of vruchtenthee: het water wordt altijd verwarmd tot de juiste temperatuur, zodat het thee-aroma optimaal vrij komt.

De instellingen van uw favoriete drankje opslaan
Afhankelijk van de soort koffie en de intensiteit van de smaak kunt u zelf allerlei voorkeuren instellen in een van de maximaal 10 persoonlijke profielen. In een gebruikersprofiel slaat u alle instellingen voor uw lievelingsdrank op: maalhoeveelheid, watertemperatuur en -hoeveelheid en eventueel melkbereiding. Voor individuele smaakbeleving.

In perfecte harmonie met optimaal koffiegenot
Of u nu kiest voor een ingebouwd of volautomatisch koffiezetapparaat: de pure koffiebeleving met unieke momenten van genot is gegarandeerd. Onze volautomatische koffiezetapparaten perfectioneren de bereiding van diverse koffiespecialiteiten door een perfect op elkaar afgestemd systeem. U kunt het zien, ruiken, voelen, horen en natuurlijk ook uitstekend proeven.

Voor en- nadelen

 • Beschikt over een warmhoudplaat waarmee u uw koffiekopjes voorverwarmt.
 • Afhankelijk van de soort koffie en de intensiteit van de smaak kunt u zelf allerlei voorkeuren instellen in een van de maximaal 10 persoonlijke profielen.
 • Met de nieuwe DoubleShot-functie wordt de drank met een dubbele portie koffie/espresso bereid en met een kortere doorlooptijd.
 • Het espressoapparaat neemt relatief veel ruimte in beslag op uw aanrecht.

Specificaties

Merk
Miele
Garantie
2 jaar
Soort koffie
Gemalen koffie, Koffiebonen
Koffiespecialiteit
Koffie, Espresso, Cappuccino
Inhoud waterreservoir
2,2 liter
Inhoud bonenreservoir
540 gram
Melkreservoir
Ja
Pompdruk
15 bar
Vermogen
1500 watt
Verwarmingssysteem
Thermoblock