Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

EP:Tummers Panningen

EP:Tummers is een jong familie bedrijf sinds 1923 met 7 winkels in Roermond - Panningen - Tegelen - Echt - Heythuysen, Horst en Weert de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. De winkel in Panningen ligt midden in het bruisende centrum waar voldoende gratis parkeergelegenheid voor u beschikbaar is.

Bij EP:Tummers koopt u zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Wij werken uitsluitend met de beste merken. Kenmerkend voor al onze medewerkers is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Ze helpen u graag én snel - met de juiste instellingen van apparaten, uitleg bij een handleiding, hulp bij programmering, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires. Ook geven onze deskundige medewerkers u graag een demonstratie van de verschillende producten in onze winkel.

Mocht uw aankoop onverhoopt gerepareerd moeten worden, dan staan onze eigen monteurs direct voor u klaar om te helpen. Onze eigen technische dienst en eigen witgoed service voeren ABC-reparaties uit terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie. Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden. EP:Tummers doet er gewoon alles aan om het plezier van uw aankoop optimaal te houden.

Winkel Panningen

EP:Tummers Panningen

Markt 121
5981 AA Panningen
T: 077-3071300
maandag 12.00 tot 18.00 uur
dinsdag 09.30 tot 18.00 uur
woensdag 09.30 tot 18.00 uur
donderdag 09.30 tot 18.00 uur
vrijdag 09.30 tot 21.00 uur
zaterdag 09.30 tot 18.00 uur
zondag 12.00 tot 17.00 uur
7 dagen per week geopend

Elke zondag geopend!

EP:Tummers is elke zondag geopend. Bij ons kunt u 7 dagen terecht voor al uw vragen, aankopen, of service-zaken. Wij bieden altijd een passende oplossing. We helpen u graag en snel. Ook op een zondagmiddag of drukke koopavond. Mocht uw aankoop onverhoopt niet naar wens zijn, dan kunt u deze gewoon terugbrengen. Bij ons heeft u 14 dagen niet goed, geld terug garantie!

Miele Innovation center

Miele Innovation Centre

EP:Tummers neemt alleen genoegen met de allerbeste producten. Niet zo vreemd dus dat wij erkend Miele-specialist zijn en over een Miele Innovation Centre beschikken. Miele staat immers synoniem voor topkwaliteit! EP:Tummers heeft exclusieve Miele-modellen in haar assortiment met extra functionaliteiten. Onze deskundige medewerkers geven u graag uitleg hierover. Ook hebben wij bekwame installateurs in huis, die de apparaten gratis bij u bezorgen en installeren. Tummers en Miele vormen dus een perfecte combinatie!

Smart Audio Luisterruimte

Smart Audio Luisterruimte

Snel en eenvoudig muziek door het hele huis afspelen? Dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk, met een smart audiosysteem. Om u dit gemak zelf te kunnen laten ervaren hebben wij een Smart Audio Luisterruimte ingericht. Kom eens bij ons langs in Panningen, waar wij een uitgebreid assortiment aan smart audio demo-klaar hebben staan. Wij laten u graag horen hoe het klinkt!