Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

EP:Tummers Tegelen

EP:Tummers is een jong familie bedrijf sinds 1923 met 7 winkels in Roermond - Panningen - Tegelen - Echt - Heythuysen, Horst en Weert de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Tegenover onze winkel ligt voldoende parkeergelegenheid. Bij onze winkel in Tegelen zijn alle grote merken zijn onder één dak samen gebracht en kunt u terecht voor al uw onderdelen, verlichting en installatie materiaal.

Bij EP:Tummers koopt u zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Wij werken uitsluitend met de beste merken. Kenmerkend voor al onze medewerkers is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Ze helpen u graag én snel - óók op zondag of op een drukke koopavond - met de juiste instellingen van apparaten, uitleg bij een handleiding, hulp bij programmering, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires.

Mocht uw aankoop onverhoopt gerepareerd moeten worden, dan staan onze eigen monteurs direct voor u klaar om te helpen. Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden. EP:Tummers doet er gewoon alles aan om het plezier van uw aankoop optimaal te houden.

EP:Tummers Tegelen

Engerstraat 2
5931 EL Tegelen
T: 077-3738511
maandag 12.00 tot 18.00 uur
dinsdag 09.30 tot 18.00 uur
woensdag 09.30 tot 18.00 uur
donderdag 09.30 tot 20.00 uur
vrijdag 09.30 tot 18.00 uur
zaterdag 09.30 tot 17.00 uur
zondag 12.00 tot 17.00 uur
Elke zondag geopend

Elke zondag geopend!

EP:Tummers is elke zondag geopend. Bij ons kunt u 7 dagen terecht voor al uw vragen, aankopen, of service-zaken. Wij bieden altijd een passende oplossing. We helpen u graag en snel. Ook op een zondagmiddag of drukke koopavond. Mocht uw aankoop onverhoopt niet naar wens zijn, dan kunt u deze gewoon terugbrengen. Bij ons heeft u 14 dagen niet goed, geld terug garantie!

Twee keer zo groot!

Twee keer zo groot!

Onze nieuwe winkel op de Engerstraat is ruim twee keer zo groot. Hierdoor is ons assortiment nu nog uitgebreider. En naast alles op het gebied van elektronica zijn wij ook specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Zo hebben we een ruime voorraad in onderdelen en accessoires en kunnen we ruim 6 miljoen artikelen leveren van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Oral-B, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Loop dus gerust eens binnen voor hulp bij een onderdeel, accessoire of lampje.

Miele Innovation center

Miele Innovation Centre

EP:Tummers neemt alleen genoegen met de allerbeste producten. Niet zo vreemd dus dat wij erkend Miele-specialist zijn en over een Miele Innovation Centre beschikken. Miele staat immers synoniem voor topkwaliteit! EP:Tummers heeft exclusieve Miele-modellen in haar assortiment met extra functionaliteiten. Onze deskundige medewerkers geven u graag uitleg hierover. Ook hebben wij bekwame installateurs in huis, die de apparaten gratis bij u bezorgen en installeren. Tummers en Miele vormen dus een perfecte combinatie!