Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Babyflessenverwarmer

Specialist personal care

De voeding van uw baby moet natuurlijk op de juiste temperatuur zijn. U kunt gemakkelijk het flesje of potje voor de baby verwarmen met een babyflesverwarmer. Na verwarming blijft het eten ook lekker warm in het apparaat. Indien het apparaat een display heeft kunt u hierin aflezen wat de temperatuur van de fles is. De verwarmer zorgt voor een zachte en gelijkmatige verhitting. Bekijk bij de aanschaf van de flessenverwarmer of hier een lifter bij inbegrepen zit. Deze is namelijk erg handig om het flesje of potje uit de verwarmer te halen.

Moderne flessenwarmers zijn uitgerust met verschillende temperatuurstanden. Met deze flessenwarmers kunt u een temperatuur instellen en voorkomen dat de melk of andere vloeistof die in de fles zit, te heet wordt of te koud blijft.

Er zijn ook flessenverwarmers die extra beveiligd zijn. Dit om te voorkomen dat de kleine ermee aan de haal gaat. Voor extra veiligheid schakelen sommige flessenverwarmers zichzelf automatisch uit als u dat per ongeluk vergeten bent.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst