Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Föhn

Specialist personal care

Met een föhn kunt u snel uw natte haar drogen. Föhns zijn verkrijgbaar in diverse modellen en uitvoeringen. De verschillen zitten over het algemeen in het aantal standen, het aantal snelheden en de bijgeleverde accessoires.

Een haardroger met een hoog vermogen is krachtiger dan een haardroger met een laag vermogen. Vermogen wordt in watt aangegeven. De warmte van de luchtstroom heeft een direct verband met het vermogen. Hoe hoger het wattage, hoe warmer de lucht die de föhn uitblaast.

Moderne haardrogers beschikken over een ion-functie. Hiermee wordt uw haar niet statisch en is het makkelijker te modelleren. Tevens zal uw haar zachter aanvoelen en prachtig gaan glanzen. De ionische functie herstelt ook de natuurlijke vochtbalans van het haar.

Als u gekleurd haar heeft is het wellicht goed om te letten dat u een föhn koopt die vervaging van de haarkleur voorkomt. Deze haardrogers zijn voorzien van een speciale kop. Dit kopje is in staat om koelere lucht met een hete luchtstroom te combineren. Hierdoor koelt uw haar sneller af, terwijl het tegen onnodige schade door hitte wordt beschermd.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 12

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 12

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2