Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Elektrische tandenborstel

Specialist personal care

Een elektrische tandenborstel reinigt het gebit aanmerkelijk beter dan een gewone tandenborstel. Elektrische tandenborstels zijn in allerlei varianten verkrijgbaar, van eenvoudige oplaadbare tot zeer uitgebreide voorzien van een display en monddouche. Het kiezen van de juiste elektrische tandenborstel is daarom niet altijd even eenvoudig.

Er zijn tandenborstels waarbij een monddouche of een flosapparaat is inbegrepen maar er zijn ook de zogenaamde sonische tandenborstels die vele wijde en zachte bewegingen maken. Deze zorgen voor wittere tanden en een gezonder gebit

Het is belangrijk om op twee punten te letten bij het gebruik van een elektrische tandenborstel. Allereerst is het niet goed om een te harde borstel te gebruiken. De terugslagfunctie van de tandenborstel helpt het tandvlees te beschermen. Als tweede moet u erop letten dan de borstel op tijd wordt vervangen. Ook de manier van poesten is belangrijk. U hoeft alleen maar de borstel te verplaatsen en verder geen poetsbewegingen te maken.

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 20

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 20

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3