Vogel`s THIN 546
Adviesprijs: €289,99
€217,-
  •  Direct afhalen, mits op voorraad
  •  Vragen?  Bel of app op tel. 085-105 4444
  •  7 dagen  per week bereikbaar 
  •  Gratis bezorging in onze regio vanaf € 100,-
  •  Niet goed? Geld terug!
  •  14 dagen  bedenktijd
  •  Klanten beoordelen ons met een 9.1

De THIN 546 draaibare tv beugel is speciaal ontworpen voor OLED televisies en heeft een maximaal draagvermogen van 30 kg. Vrijwel iedere OLED tv van 40" tot 65" (102-165cm) hangt met de THIN 546 strak tegen de wand. De afstand tot de muur is 45mm.

Een speciale OLED muurbeugel
Uw OLED tv, dun, stijlvol, minimalistisch en met haarscherp beeld, verdient een perfecte muurbeugel. Vogel’s is specalist in hoogwaardige OLED muurbeugels. Onze muurbeugels zijn gemaakt om uw OLED tv te beschermen. Ze zijn met één vinger te bedienen en voorzien van een naadloos OLED VESA-systeem dat uw tv strak tegen de muur houdt wanneer u hem niet gebruikt. OLED muurbeugels van Vogel's: de finishing touch voor uw OLED tv.

Tv kijken vanuit iedere hoek van de kamer
De draaibare tv muurbeugel THIN 546 zorgt dat u vanuit iedere hoek van de kamer perfect zicht heeft op uw OLED tv. U draait de tv gewoon naar u toe, in iedere gewenste positie.

De app voor het veilig en eenvoudig installeren van je Vogel's tv beugel. De TV Mount Guide begeleidt je stap voor stap bij het installeren van je tv beugel en helpt je bij het vinden van de perfecte positie voor je tv op de muur. De TV Mount Guide gebruikt de meegeleverde poster als herkenningspunt voor het bepalen van de positie van je tv. Je kunt zo met je tablet of smartphone precies zien waar je eerst boorgat van je Vogel’s tv beugel moet komen. Hoe makkelijk is dat!

Specificaties

Merk
Vogels
Garantie
Levenslang
Maximaal gewicht
30 kg
Geschikt voor schermdiagonaal
40 - 65"
Type montage
Wandmontage
Geschikt voor bevestigen soundbar
Nee
Afstand tot de muur
4,5 cm
Aantal draaipunten
3
Draaihoek
180 graden
In diepte verstelbaar
Ja