Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Verwarming

Verwarming is zeer aangenaam in huis en wordt op de meeste plaatsen in het huis geregeld door de Centrale Verwarming (CV). Op sommige plaatsen het huis is er geen centrale verwarming aanwezig. Op deze plaatsen is het toch gewenst een extra verwarming te plaatsen.

Bij EP:Tummers kunt u kiezen uit zowel binnen als buiten verwarming. De verwarming die u buiten kunt aanbrengen is de terras verwarming. Deze verwarming zorgt ervoor dat u ’s avonds langer buiten kunt zitten. Als het in de zomer een keer kouder wordt ’s avonds kunt u met behulp van de terras verwarming langer genieten van die heerlijke zomeravonden.

Daarnaast hebben wij ook de zogenaamde ruimteverwarming in ons assortiment. Deze mobiele units kunt u gemakkelijk aansluiten op het stroomnet en deze zorgen er dan voor dat de ruimte snel op aangename temperatuur is. Ook kunnen deze gebruikt worden in bijvoorbeeld een tuinhuisje of schuurtje waar u veel werkt. Op deze plaatsen is vaak geen centrale verwarming en moet het wel warm zijn.

Vobis Shop in Shop

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst 

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Rooster  Lijst