Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Workshops en demonstraties

Wilt u een huishoudelijk apparaat aanschaffen maar u weet niet wat hier allemaal mee gedaan kan worden? Bij EP:Tummers in het filiaal Roermond worden wekelijks gratis workshops en (kook)demonstraties gegeven om u te laten zien wat er allemaal mogelijk is!

Onderstaand vindt u onze demonstratieagenda. Wilt u graag een demonstratie van een apparaat dat niet aan bod komt in tijdens onze demonstratie avonden of workshops? Geen probleem! Kom langs of bel voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Workshop Smullen met stoom

Workshop Verrassend Najaar


donderdag 22 november: 18.00 - 21.00 in Roermond
U bent van harte welkom om mij op donderdag 15 november, samen met een partner te vergezellen tijdens een leuke avond vol kookplezier. De workshop worden gehouden in ons filiaal in Roermond en zal duren van 18.00 tot 21.00 uur. Schrijf u nu snel in! Vol is vol!

Workshop Bakdiploma voor kids

Workshop Bakdiploma voor kids


zaterdag 24 november: 14.00 - 16.00 in Roermond
U bent van harte welkom om mij op zaterdag 24 november, samen met eventueel een partner en één of twee kinderen te vergezellen tijdens een leuke middag vol bakplezier. De workshop worden gehouden in ons filiaal in Roermond en zal duren van 14.00 tot 16.00 uur. Schrijf u nu snel in! Vol is vol!