Street View

EP:Tummers Sittard-Geleen

EP:Tummers Sittard-Geleen

Met een winkeloppervlakte van ruim 1400m2 is dit een van de grootste EP winkels van Nederland. In dit bijzondere winkelconcept, met verschillende belevingscorners en een uniek koffiehuis, ervaar je producten alsof je thuis bent. Wij laten je de nieuwste producten zien én beleven!

Eigen bezorgers en installateurs
Met onze eigen installateurs leveren en installeren wij je aankopen snel en vakkundig bij je thuis. Staat je wasmachine op zolder? Geen probleem! In dat geval sturen we 2 sterke bezorgers om het apparaat voor je naar boven te dragen en op de gewenste plek aan te sluiten.

Service Center
Wij hebben in Sittard-Geleen niet alleen een groot assortiment aan elektrische apparaten, maar ook een uniek Service Center, net als in onze vestigingen in Weert, Roermond en Panningen. In ons Service Center helpen wij je graag met al je technische vragen of problemen. Wij hebben een eigen reparatiedienst. Zij voeren ABC-reparaties uit terwijl jij geniet van een heerlijk kopje koffie. Mocht het nodig zijn, stellen wij een gratis leenapparaat beschikbaar. Daarnaast kun je in ons Service Center terecht voor een breed assortiment elektromaterialen. Het strekt zich uit van kabels, schakelaars en lampen tot installatiemateriaal, leidingen en ventilatie. Maar ook is ons Service Center dé specialist in huishoudelijke onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Denk hierbij aan stofzuigerzakken, filters, kabels maar ook onderdelen voor wasmachine, droger, koelkasten, vaatwasser, stofzuigers, kookapparatuur, sanitair etc.

Winkel informatie
Openingstijden
Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
× Neem contact op