Gratis verzending vanaf 25 euro 14 dagen bedenktijd

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

EP:Tummers Echt

EP:Tummers is een jong familie bedrijf sinds 1923 met 7 winkels in Roermond - Panningen - Tegelen - Echt - Heythuysen, Horst en Weert de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Onze winkel in Echt heeft een makkelijk bereikbare ligging net buiten het drukke centrum van Echt. Deze goed bereikbare winkel beschikt over volop gratis parkeerplaatsen en alle grote merken zijn hier onder één dak samengebracht. Op de 2e verdieping van onze winkel in Echt vindt u een zeer ruim assortiment witgoed.

Bij EP:Tummers koopt u zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Wij werken uitsluitend met de beste merken. Kenmerkend voor al onze medewerkers is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Ze helpen u graag én snel - óók op zondag of op een drukke koopavond - met de juiste instellingen van apparaten, uitleg bij een handleiding, hulp bij programmering, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires.

Mocht uw aankoop onverhoopt gerepareerd moeten worden, dan staan onze eigen monteurs direct voor u klaar om te helpen. Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden. EP:Tummers doet er gewoon alles aan om het plezier van uw aankoop optimaal te houden.

Winkel Echt

EP:Tummers Echt

Zuiderpoort 68
6101 KA Echt
T: 0475-319595
maandag 12.00 tot 18.00 uur
dinsdag 09.30 tot 18.00 uur
woensdag 09.30 tot 18.00 uur
donderdag 09.30 tot 18.00 uur
vrijdag 09.30 tot 20.00 uur
zaterdag 09.30 tot 17.00 uur
zondag 12.00 tot 17.00 uur
7 dagen per week geopend

Elke zondag geopend!

EP:Tummers is elke zondag geopend. Bij ons kunt u 7 dagen terecht voor al uw vragen, aankopen, of service-zaken. Wij bieden altijd een passende oplossing. We helpen u graag en snel. Ook op een zondagmiddag of drukke koopavond. Mocht uw aankoop onverhoopt niet naar wens zijn, dan kunt u deze gewoon terugbrengen. Bij ons heeft u 14 dagen niet goed, geld terug garantie!

7 dagen per week geopend

Geheel vernieuwd!

De winkel in Echt is begin 2017 compleet verbouwd. De volledig gemoderniseerde winkel is van alle moderne snufjes voorzien. U vindt hier alle bekende merken terug op het gebied van witgoed, tv, audio, inbouwapparatuur en klein huishoudelijke apparatuur. Kwalitatief goed, en voor een scherpe prijs. In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd iets dat past bij uw situatie. Onze deskundige specialisten staan voor u klaar om u te assisteren bij het uitzoeken van het juiste product.

7 dagen per week geopend

Miele Innovation Centre

EP:Tummers neemt alleen genoegen met de allerbeste producten. Niet zo vreemd dus dat wij erkend Miele-specialist zijn en over een Miele Innovation Centre beschikken. Miele staat immers synoniem voor topkwaliteit! EP:Tummers heeft exclusieve Miele-modellen in haar assortiment met extra functionaliteiten. Onze deskundige medewerkers geven u graag uitleg hierover. Ook hebben wij bekwame installateurs in huis, die de apparaten gratis bij u bezorgen en installeren. Tummers en Miele vormen dus een perfecte combinatie!