Street View

EP:Tummers Tegelen

EP:Tummers Tegelen is jouw elektronica vakzaak in de regio Tegelen en Venlo. Wij zijn ook elke zondag geopend. Bij ons kun je 7 dagen terecht voor al jouw vragen, aankopen, of service-zaken. Wij bieden altijd een passende oplossing. Ook op een zondagmiddag of tijdens onze vaste koopavond op donderdag. Mocht je aankoop onverhoopt niet naar wens zijn, dan kunt je deze gewoon terugbrengen. Bij ons heb je 14 dagen niet goed, geld terug garantie!

Naast alles op het gebied van elektronica zijn wij ook specialist in onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Zo hebben we een ruime voorraad in onderdelen en accessoires en kunnen we ruim 6 miljoen artikelen leveren van merken als Miele, Bosch, Siemens, Electrolux, Whirlpool, Samsung, HP, Oral-B, Indesit, LG, Philips, AEG, Brother, Dyson en meer. Loop dus gerust eens binnen voor hulp bij een onderdeel, accessoire of lampje.

EP:Tummers neemt alleen genoegen met de allerbeste producten. Niet zo vreemd dus dat wij erkend Miele-specialist zijn en over een Miele Innovation Centre beschikken. Miele staat immers synoniem voor topkwaliteit! EP:Tummers heeft exclusieve Miele-modellen in haar assortiment met extra functionaliteiten. Onze deskundige medewerkers geven je graag uitleg hierover. Ook hebben wij bekwame installateurs in huis, die de apparaten gratis bij je bezorgen en installeren. Tummers en Miele vormen dus een perfecte combinatie!

Openingstijden
Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 20:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
× Neem contact op