Street View

EP:Tummers Weert

EP:Tummers Weert is elke zondag geopend. Je kunt bij ons 7 dagen per week terug voor al jouw vragen, aankopen of service-zaken. Met een een winkeloppervlakte van bijna 1500m2 is dit een van de grootste EP winkels van Nederland. Je profiteert van zeer scherpe prijzen en een zeer uitgebreid assortiment. Ook hebben we een uniek Service Center in onze winkel waar onze deskundige service medewerkers je graag te woord staan.

In deze nieuwe, vooruitstrevende winkel staat service en beleving centraal. In dit unieke winkelconcept kun je de sfeer proeven alsof het bij je thuis is. Met de nieuwste producten, demonstraties en workshops ervaar je een unieke beleving!

Met onze eigen installateurs leveren en installeren wij jouw aankopen snel en vakkundig bij je thuis. Moet de wasmachine naar de zolder? Geen probleem! In dat geval sturen we 2 sterke bezorgers om het apparaat voor je naar boven te dragen en op de gewenste plek aan te sluiten.

EP:Tummers heeft niet alleen een groot assortiment aan elektrische apparaten, maar ook een uniek Service Center in onze vestigingen in Weert, Roermond en Panningen. Ons Service Center is hét aanspreekpunt voor al jouw technische vragen of problemen. In ons Service Center hebben wij een eigen reparatiedienst. Zij voeren ABC-reparaties uit terwijl jij geniet van een heerlijk kopje koffie. Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden.

Daarnaast kun je in ons Service Center terecht voor een breed assortiment elektromaterialen. Het strekt zich uit van kabels, schakelaars en lampen tot installatiemateriaal, leidingen en ventilatie. Maar ook is ons Service Center dé specialist in huishoudelijke onderdelen, aansluitmaterialen en accessoires voor in en om het huis. Hierbij kun je denken aan stofzuigerzakken, filters, kabels maar ook onderdelen voor wasmachine, droger, koelkasten, vaatwasser, stofzuigers, kookapparatuur, sanitair etc. Wij hebben een ruim assortiment in onze winkel liggen. Mochten wij het niet op voorraad hebben, dan kunnen we het vaak de volgende werkdag nog leveren.

Winkel informatie
Openingstijden
Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
× Neem contact op