Street View

EP:Tummers Echt

EP:Tummers Echt is jouw elektronica vakzaak in de regio Echt. Wij zijn ook elke zondag geopend. Bij ons kun je 7 dagen per week terecht voor al je vragen, aankopen, of service-zaken. Wij bieden altijd een passende oplossing. Ook op een zondagmiddag of tijdens onze vaste koopavond op vrijdag. Mocht je aankoop onverhoopt niet naar wens zijn, dan kun je deze gewoon terugbrengen. Bij ons heb je 14 dagen niet goed, geld terug garantie!

De winkel in Echt is begin 2017 compleet verbouwd. De volledig gemoderniseerde winkel is van alle moderne snufjes voorzien. Je vind hier alle bekende merken terug op het gebied van witgoed, tv, audio, inbouwapparatuur en klein huishoudelijke apparatuur. Kwalitatief goed, en voor een scherpe prijs. In ons uitgebreide assortiment vind je altijd iets dat past bij jouw situatie. Onze deskundige specialisten staan voor je klaar om te assisteren bij het uitzoeken van het juiste product.

Als erkend Miele-specialist beschikken we over een Miele Innovation Centre. Miele staat immers synoniem voor topkwaliteit! EP:Tummers heeft exclusieve Miele-modellen in haar assortiment met extra functionaliteiten. Onze deskundige medewerkers geven graag uitleg hierover. Ook hebben wij bekwame installateurs in huis, die de apparaten gratis bij je bezorgen en installeren (tegen meerprijs). EP:Tummers en Miele vormen dus een perfecte combinatie!

Openingstijden
Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 20:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten
× Neem contact op