Street View

EP:Tummers Megastore Roermond

Onze Megastore in Roermond is compleet gemoderniseerd en in een volledig nieuw jasje gestoken. Dankzij deze metamorfose kun je genieten van een prachtige, vernieuwde elektronicazaak die voorzien is van de nieuwste technieken en waar beleving voorop staat. Wij nodigen je graag uit een kijkje te komen nemen in onze volledige vernieuwde winkel!

Een impressie van onze winkel

TV-studio’s

In de verschillende belevingscorners kunt u onze TV assortiment per merk bekijken. In de corners worden alle noviteiten op de markt overzichtelijk gepresenteerd.

SONOS-belevingscorner

Muziek en films komen echt tot leven met goede audioapparatuur. In onze SONOS belevingscorner laten wij je de nieuwste audio-oplossingen zien en natuurlijk beleven.

Unieke Koffiewereld

Midden in de winkel staat het Jura experience House. Hier wordt o.a. het hele assortiment van Jura-koffiemachines gepresenteerd en gedemonstreerd. Kom zelf proeven.

Demonstratiekeuken

In de demonstratiekeuken worden regelmatig live kookdemonstraties gegeven. Elke week worden er kookworkshops gehouden waar je na inschrijving, gratis aan kunt deelnemen.

Miele Innovation Center

Ontdek de allernieuwste producten van Miele in het Miele innovation Center in onze winkel. Profiteer bovendien van aantrekkelijke promoties.

Eigen bezorgdienst en Service Center

Natuurlijk kunnen wij de aangekochte producten gratis bij je thuis bezorgen. Ook het installeren kun je overlaten aan onze vakkundige bezorgdienst. Heb je een technische vraag? Dan kun je terecht in het vernieuwde Service Center.

Winkel informatie
Openingstijden
Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 11:00 - 17:00
× Neem contact op