Street View

EP:Tummers Heythuysen

EP:Tummers Heythuysen

EP:Tummers Heythuysen is je elektronica vakzaak in de regio Heythuysen. Wij zijn ook elke zondag geopend. Bij ons kun je 7 dagen terecht voor al jouw vragen, aankopen, of service-zaken. Wij bieden altijd een passende oplossing. Ook op een zondagmiddag of tijdens onze vaste koopavond op vrijdag. Mocht uw aankoop onverhoopt niet naar wens zijn, dan kun je deze gewoon terugbrengen. Bij ons heeft u 14 dagen niet goed, geld terug garantie!

De winkel in Heythuysen is compleet gemoderniseerd, en van alle moderne snufjes voorzien. Je vind hier alle bekende merken terug op het gebied van witgoed, tv, audio, inbouwapparatuur en klein huishoudelijke apparaten. Kwalitatief goed, en voor een scherpe prijs. In ons uitgebreide assortiment vind je altijd iets dat past bij jouw situatie. Onze deskundige specialisten staan voor je klaar.

Als erkend Miele-specialist beschikken we over een Miele Innovation Centre. Miele staat immers synoniem voor topkwaliteit! EP:Tummers heeft exclusieve Miele-modellen in haar assortiment met extra functionaliteiten. Onze deskundige medewerkers geven graag uitleg hierover. Ook hebben wij bekwame installateurs in huis, die de apparaten gratis bij je bezorgen en installeren. Tummers en Miele vormen dus een perfecte combinatie!

Openingstijden
Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 20:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten
× Neem contact op