Reparatie of storing melden

Heb jij een storing aan jouw televisie, laptop, wasmachine, droger, koelkast, vaatwasser, vriezer of ander elektrisch (huishoudelijk) apparaat? Onze eigen technische dienst is in staat om jouw storing snel en vakkundig aan huis te repareren.

Meld een reparatie of storing bij ons aan Wij weten als geen ander hoe vervelend het is wanneer een apparaat niet naar behoren werkt. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Meld je reparatie of storing bij ons aan via onze klantenservice of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. (Houdt het typenummer en serienummer van het apparaat bij de hand.)

Onze eigen monteurs komen bij je aan huis om een reparatie aan huis uit te voeren. Voordat een reparatie daadwerkelijk uitgevoerd kan worden zal onze monteur moeten inventariseren wat het probleem is, en indien nodig hier onderdelen voor moeten bestellen. Onderstaand vind je de starttarieven voor een reparatie aan huis. Een starttarief is opgebouwd uit voorrijkosten én 15 minuten arbeid bij bruingoed en bij witgoed. Heeft de monteur langer nodig en/of zijn er onderdelen nodig om de reparatie uit te voeren, betaal je €90,- per uur (per 5 minuten verrkend) en de kosten van de onderdelen.

Tarieven
Bruingoed (Voorrijkosten incl. 15 minuten arbeid) Tarief
Televisie-, video-, audio- en internetapparatuur €39,95
Witgoed (Voorrijkosten incl. 15 minuten arbeid) Tarief
Wasmachines, drogers, Koelkasten, Koken en inbouwapparatuur €69,-
Uurtarief
Uurtarief (per 5 minuten verrekend) €90,-

Eigen monteurs uit de regio

In ons eigen Service Center of aan huis7 dagen per week stand-by

Wij staan voor je klaar!EP:Tummers Spoedservice

Voor reparaties die niet langer kunnen wachtenErkend installateur

EP:Tummers is gecertificeerd door InstallQ, wat staat voor kwaliteit en veiligheid in installaties. Vertrouw op onze expertise voor betrouwbare service!