Drogers

Altijd het beste advies voor je nieuwe wasdroger

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe wasdroger. Denk bijvoorbeeld aan het vulgewicht, warmtepomp of condensdroger en niet te vergeten het verbruik. Een energie zuinige machine kan je op termijn honderden euro's besparen! Bij EP:Tummers vinden we het belangrijk dat je altijd het beste advies krijgt daarom staan we zowel online als in een van onze winkels voor je klaar.

Daar word je vrolijk van.

Vind je nieuwe wasdroger in onze winkel

We hebben drogers in verschillende soorten en maten passend voor elke leefomgeving. Of je nu op zoek bent naar een warmtepompdroger, of een was-droogcombinatie, wij hebben het! EP:Tummers help je graag bij het vinden van de droger die perfect bij je past.

Warmtepompdrogers

De warmtepompdroger is een energiezuinige condensatie droger. Hiermee bespaar je op je energiekosten. De lucht wordt verwarmd door middel van een ingebouwde warmtepomp. Het condenswater wordt in een reservoir opgevangen, maar de meeste warmtepompdrogers kunnen ook op de waterafvoer worden aangesloten.
Bekijk assortiment

Condensdrogers

In vergelijking met een warmtepompdroger is een condensdroger iets minder energiezuinig, maar ook iets goedkoper in de aanschaf. Doordat een condensdroger een hoge droog temperatuur heeft is je wasgoed met dit type droger snel droog. Het condensvocht van je droger wordt opgevangen in een bakje tijdens de droogbeurt.
Bekijk assortiment

Afvoerdrogers

De afvoerdroger is in aanschafprijs meestal de voordeligste keuze. Voor een (lucht)afvoerdroger is een opening naar buiten nodig om de vochtige lucht af te voeren. Afvoerdrogers vergen het minste onderhoud in vergelijking met andere soorten typen drogers, echter is dit afvoerdroger ook het minst energiezuinig.
Bekijk assortiment

Was-droogcombinaties

Een was-droogcombinatie is een wasmachine en wasdroger in één. Je kunt er losse was- en droogprogramma's mee draaien, maar ook een gecombineerd was-droogprogramma. Dit type is Ideaal als je wat kleiner woont en weinig ruimte hebt! Als witgoed specialist van Limburg helpen wij jou graag om de beste keuze te maken.
Bekijk assortiment

Bekijk onze merken

Wat is Homie?

Homie stelt abonnementen op energiezuinige huishoudelijke apparaten ter beschikking, zodat jij alléén betaalt voor het gebruik en niet voor het bezit. Als klant bij Homie heb je daarnaast geen zorgen over onderhoud en zul je nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Homie is geschikt voor iedereen. Met de abonnementen van Homie is er voor iedere gebruiker en behoefte wel een optie. Zo heb je een vrije keuze in producten en looptijd. Al vanaf 6+ maanden. Kies je voor een langere looptijd, dan betaal je een lager maandbedrag.

Onze Service

Ultiem gemak bij de bestelling van je droger. Onze eigen bezorgservice met mensen uit jouw buurt brengt de droger bij je thuis. Ook laat je de wasdroger moeiteloos installeren en inbouwen door ons team op het moment van bezorging. Zo maken wij je droger meteen gebruiksklaar en gebruik jij direct je nieuwe doger. Ook kunnen wij je oude apparaat altijd mee retour nemen indien gewenst.

Daar word ik vrolijk van!

Bezorgt wanneer het jou uitkomt

Door eigen vakkundige & lokale bezorgers.

Installeren van je nieuwe droger

Zo kun jij direct genieten van je nieuwe droger!

Oude apparaat retour

Zo heb jij geen gedoe met je oude apparaat.

Vind je nieuwe droger in onze winkel

Bezoek een winkel in jouw buurt

Een droger kiezen is net iets makkelijker wanneer je deze ook in het echt kunt zien. Wij willen je graag verwelkomen wij je graag in Asten, Echt, Horst, Weert, Sittard-Geleen, Tegelen, Roermond, Panningen of Heythuysen.
Alle winkels

Advies op afspraak

Een nieuwe droger kopen? Maak dan een afspraak met onze specialist in onze winkel. Zo ben je direct aan de beurt, krijg je persoonlijk advies en kun je de droger zelf ervaren. Afspraken zijn 7 dagen per week mogelijk.
Maak een afspraak

Gratis bezorging

Wanneer je in onze regio woont kunnen wij je droger vanaf €100,- geheel gratis bij je thuis bezorgen. Tevens kunnen wij je nieuwe droger ook bij je komen installeren. Dat is lekker makkelijk !
Lees meer

Al 100 jaar ervaring

Wij bestaan al sinds 1923. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektro kunnen wij je perfect adviseren. Tevens bieden wij klanten de service die ze verwachten, daarom bestaan we al bijna 100 jaar.
Lees meer

Bespaar energie & geld

Er zijn manieren om energie te besparen bij het gebruik van je wasdroger. Denk er bijvoorbeeld aan om een energiezuinig model aan te schaffen, zorg voor een goede afdichting van de deur en verwijder pluisjes uit het filter voor efficiënter drogen. Op deze manier draag je bij aan een milieuvriendelijker gebruik en realiseer je aanzienlijke energiebesparingen. Wil je meer advies of heb je vragen? EP:Tummers staat klaar om je verder te helpen!